Homepage  / Știri / Televiziune

Momentele-cheie ale ediţiei cu nr. 2 de la „Uite cine dansează” (Pro TV). Primele două perechi au părăsit competiţia

Momentele-cheie ale ediţiei cu nr. 2 de la „Uite cine dansează” (Pro TV). Primele două perechi au părăsit competiţia

de Redactia Tvmania

Luni seară, pe 13 martie, a fost seară de Oscar la „Uite cine dansează!”, emisiunea de dans de la Pro TV. Concurenții au pregătit coregrafii inspirate din filme de la Hollywood, juraţii au analizat şi comentat tot, iar Andreea Marin a acordat prima notă de 10 din competiție. În plus, o echipă s-a retras, iar alta a fost eliminată!

 

Ce-au dansat concurenţii, cum i-au notat juraţii

 

Anca Sîna Serea și Nicolai Curnic

Seara a început cu momentul de disco prezentat de Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic! Coregrafia pregătită de ei a pornit de la filmul de animație „Madagascar”, iar cei doi au reușit împreună să le aducă telespectatorilor un dans plin de ritm și culoare.

„Azi e un alt stil de dans. Aș vrea să văd mai multă energie!”, le-a spus Andreea Marin.

Notele primite de perechea Anca și Nicolai au fost: 6 – Mihai și Gigi, 7 – Florin și Andreea Marin.

 

Lili Sandu și Iulian Țurcanu

Lili Sandu și Iulian Țurcanu au dansat luni seară slowfox pentru a reda atmosfera din „Titanic”.

„Eu am văzut spațiul dintre dumneavoastră ca un sărut. Abia așteptam să vă reuniți. Mi-a plăcut foarte mult ce-au zis corpurile voastre prin pudoarea lor și prin eleganța lor”, a spus Gigi Căciuleanu.

La finalul momentului, dansul a fost notat astfel: Gigi, Andreea și Florin au dat nota 8, iar Mihai i-a notat cu 7.

 

Alex Velea și Ecaterina Dosan

„Marele Gatsby” în pași de quickstep! Așa și-au prezentat momentul Alex Velea și Ecaterina Dosan.

„Ca data trecută, bucurie, mare bucurie de dans. Picioarele sunt puțin mai puțin curajoase însă. Ar fi frumos să găsiți legătura dintre sus și jos”, le-a transmis Gigi Căciuleanu celor doi concurenți.

Alex și Ecaterina au primit pentru dansul lor următoarele note: 6 din partea lui Mihai, 7 de la Florin și 8 de la Gigi și Andreea Marin.

 

Oana Zăvoranu și Daniel Dobre

Oana Zăvoranu și Daniel Dobre, o pereche plină de culoare și efervescență, a fost sancţionată de juraţi, care le-au depunctat fiecare minus din coregrafie.

„Eu văd un început bun de film, în care spre final actorii ajung desăvârșiți. Scaunul e un loc foarte bun la nunți, botezuri…”, a spus Florin Călinescu cu zâmbetul pe buze.

La final, dansul a fost punctat astfel: nota 4 de la Andreea, Gigi și Mihai și nota 6 de la Florin.

 

Liviu Teodorescu și Marica Derdene

Liviu Teodorescu și partenera sa, Marica Derdene, au prezentat o scenă din filmele cu James Bond, în pași de slowfox.

„M-ați intrigat din prima secundă, ceea ce e mare lucru!”, i-a lăudat Andreea Marin.

Liviu și Marica au primit următoarele note din partea juriului: 7 – Mihai, 8 – Gigi și Florin, 9 – Andreea.

 

Sandu Lungu și Raluca Netca

Sandu Lungu, zis și Sandu Fulgu’, a devenit pirat, jucând rolul lui Johnny Depp în seria „Pirații din Caraibe”. Coregrafia de paso doble prezentată de Sandu și Raluca Netca a fost plină de forță și pasiune, iar luptătorul de MMA a demonstrat încă o dată că este un dansator foarte bun și ambițios.

„Paso doble e dansul care reprezintă dansul toreadorului în ring. Lumea nu se așteaptă de la tine să dansezi și de asta te și apreciază mai mult. E bine că ai ținut ritmul, dar nu ai fost foarte în caracter de paso doble”, a spus Mihai Petre.

Sandu și Raluca au obținut următoarele note din partea juriului: 6 – Mihai, 7 – Gigi și Florin, 8 – Andreea.

 

Octavian Strunilă și Oana Botez

Octavian Strunilă a fost Charlie Chaplin luni seară! Octavian și Oana Botez, partenera sa de pe scenă, dar şi din viaţa de zi cu zi, au reușit să îmbine foarte frumos actoria cu dansul și au creat un moment original de quickstep, amuzant și vibrant. Chiar dacă juriul nu a avut foarte multe cuvinte de laudă pentru ei, cei doi s-au bucurat de dansul prezentat.

„Îmi plac costumele din acest show! De data aceasta a fost mai slab decât data trecută. Mi-a lipsit Charlie Chaplin, nu l-am văzut”, a spus Andreea Marin.

Notele juraților au fost: 5 – Gigi și Mihai, 6 – Andreea și Florin.

 

Marius Manole și Olesea Nespeac Miculea

Marius Manole și Olesea Nespeac Miculea au pregătit o coregrafie inedită de disco, pe o melodie din filmul „Last Vegas”. Dansul prezentat de ei a fost plin de energie, cu foarte multe elemente solicitante, sărituri și prize, ce le-a adus primul 10 din competiție, din partea Andreei Marin, care a spus:

„N-am vrut să fiu aici, am vrut să fiu acolo, cu voi! Felicitări, bravo vouă! Energie și voi într-o formă extraordinară!”.

La final, Marius și Olesea au fost notați astfel: 8 – Mihai și Florin, 9 – Gigi și 10 – Andreea.

 

Antonia și Paolo Campigotto

Antonia și Paolo Campigotto au adus luni seară o scenă din filmul „Masca” pe ringul „Uite cine dansează!” și au dansat o salsa euforică și plină de entuziasm, reușind să bucure publicul, dar și jurații.

„Fiind vorba de salsa, m-ați uns pe suflet, mulțumesc frumos!”, le-a spus Gigi Căciuleanu.

Notele pe care le-au primit Antonia și Paolo la finalul momentului prezentat au fost: 7 – Mihai și Florin, 8 – Andreea și Gigi.

 

Rona Hartner și Andrei Mangra

Rona Hartner și partenerul ei, Andrei Mangra, au reușit să readucă spiritul filmului „The Matrix” pe ringul celei mai tari competiții de dans, în ritm de paso doble.

„Văd o chimie bună între voi. Tu ești îndrăzneață, neînfricată, pasională în adevăratul sens al cuvântului. Asta-mi transmiți!”, a spus Andreea Marin.

Perechea Rona – Andrei a obținut următoarele note: 7 – Mihai, 8 – Florin și 9 – Andreea și Gigi.

 

Joseph Hadad și Georgiana Căiță

Joseph Hadad a intrat în rolul lui John Travolta la „Uite cine dansează!”. Joseph și Georgiana Căiță au dansat disco luni seară.

„Nu cred că în ritmul ăsta mai ai nevoie de bilete la tratament la Marea Moartă. În următoarele 8 etape, o să dai de dracu’ cu Georgiana!”, a spus Florin Călinescu zâmbind.

Notele primite de ultima pereche care a dansat aseară au fost: 6 – Mihai, 7 – Gigi și Florin, 8 – Andreea.

 

Dana Budeanu și Emil Rengle părăsesc competiția

Dana Budeanu și Emil Rengle

La repetițiile extrem de solicitante pentru „Uite cine dansează”, Dana Budeanu a suferit o accidentare și nu a mai putut continua competiţia.

„Sunt un om care nu a fost nici măcar răcit o dată în ultimii aproape douăzeci de ani. Starea în care mă aflu este pur și simplu una de șoc”, a explicat concurenta. 

Din această cauză, perechea Budeanu – Rengle nu a mai urcat în ring şi a anunţat că se retrage.

 

Oana Zăvoranu și Daniel Dobre, prima pereche eliminată la „Uite cine dansează!”

Oana Zăvoranu și Daniel Dobre

Perechea a pregătit doar două coregrafii, cha cha și disco, dar în urma voturilor publicului și a notelor primite de la jurați, Oana și Daniel au părăsit competiția luni seară.

„Vă mulțumesc că m-ați votat, că ne-ați urmărit, consider că sunt alții mult mai buni decât noi! Am regăsit aici o echipă extraordinară, oameni extrem de dragi sufletului meu! Vă iubesc și vă mulțumesc că ne-ați dat șansa asta!”, a spus Oana, iar Daniel le-a transmis tuturor concurenților: „Sunteți extraordinari, foarte buni toți concurenții! Multă baftă în continuare!”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton