Homepage  / Vedete / Vedete străine

Momentul neașteptat trăit de Olivia Wilde la CinemaCon. Ce i-a făcut Jason Sudeikis cât se afla pe scenă

Momentul neașteptat trăit de Olivia Wilde la CinemaCon. Ce i-a făcut Jason Sudeikis cât se afla pe scenă
16

de Andra Stana,

Olivia Wilde și Jason Sudeikis au format un cuplu timp de aproape 10 ani. Ei au decis să pună capăt relației, după o logodnă de 7 ani, în noiembrie 2020. Recent, actrița a trecut printr-un moment stânjenitor. În timp ce se afla pe scenă, la CinemaCon, pentru a-și promova cel mai nou film, Wilde a fost uimită de gestul făcut de fostul ei iubit și tatăl copiilor ei.

Olivia Wilde și Jason Sudeikis s-au despărțit acum doi ani

Jason Sudeikis a făcut recent un gest neașteptat: a angajat pe cineva să îi înmâneze actele de custodie ale celor doi copii pe care îi au împreună. Întregul moment s-a petrecut în fața unui public numeros, la Las Vegas.

Se pare că neînțelegerile dintre Olivia Wilde și Jason Sudeikis apăruseră cu ceva vreme înainte să își spună „Adio!”. Despre despărțirea lor s-a scris că ar fi fost una de comun acord.

Conform unei surse citate la acea vreme de USWeekly, cuplul ar fi decis să meargă pe căi separate la începutul lui 2020. Mai mult decât atât, cei doi „nu aveau de gând să se căsătorească niciodată”, au dezvăluit surse pentru aceeași publicație.

„Sunt separați de luni de zile și nu există nicio dramă între ei. Se ocupă de asta ca doi adulți ”, a mai spus sursa. „Totul se concentrează acum pe îngrijirea copiilor lor, Daisy și Otis. Aceasta este prioritatea pentru ei”.

Gestul șocant făcut de Jason Sudeikis

Zilele trecute, la doi ani de la anunțul despărțirii lor, Jason Sudeikis i-a cerut fostei sale logodnice custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Olivia și Jason au împreună doi copii, un băiețel în vârstă de 8 ani, Otis Alexander, și o fetiță de 5 ani, Daisy Josephine.

Olivia Wilde a fost uluită să primească documentele de custodie din partea fostului ei partener de viață, în timp ce se afla pe scena de la CinemaCon, marți seară, scrie pagesix.com.

Olivia Wilde ar putea pierde custodia celor doi copii, Otis și Daisy

Avocații starului din „Ted Lasso” au angajat o persoană care să îi „servească” actele Oliviei Wilde. Din nefericire pentru actrița de 38 de ani, cel desemnat să îi dea plicul cu documente „personale și confidențiale” a găsit-o marți seară la Caesars Palace din Las Vegas. Aici, ea participa la CinemaCon, unde își promova noul film, „Don’t Worry Darling”.

Potrivit surselor citate de Page Six, se pare că Sudeikis nu a plănuit ca lucrurile să se petreacă astfel. Mai mult, despre actor se spune acum că „nu ar fi niciodată de acord” ca Wilde să primească actele de custodie în aceste circumstanțe nepotrivite.

Olivia Wilde a primit plicul în timp ce se afla chiar pe scena evenimentului, în mijlocul prezentării. Mirată, actrița a întrebat-o pe femeia care îi dăduse plicul: „Este pentru mine”?

După ce a deschis plicul și a văzut ce era înăuntru, Wilde și-a continut prezentarea fără să facă nicio altă pauză. A arătat trailerul filmului regizat de ea, în care apar noul ei iubit – Harry Styles -, dar și Florence Pugh. La final, a primit aplauze din partea celor prezenți în sală, ca și cum nimic neobișnuit nu s-ar fi întâmplat cu câteva minute înainte.

Momentul neașteptat trăit de Olivia Wilde la CinemaCon. Ce i-a făcut Jason Sudeikis cât se afla pe scenăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton