Homepage  / Vedete

Mondenul Alex Bogdan, masterand distins cu premiul “Ştefan Iordache”

Mondenul Alex Bogdan, masterand distins cu premiul “Ştefan   Iordache”

de Redactia Tvmania

După trei ani de Actorie şi trei de Regie Teatru, Alex Bogdan şi-a mai adăugat la studii încă doi ani de Master.

Alex Bogdan

“Mi-a plăcut foarte mult să fiu student şi aş mai fi, dar e sănătos să te şi opreşti la un moment. Mă gândesc uneori, că dacă aş fi făcut un copil când m-am apucat de facultate acum l-aş fi pregătit pentru clasa a doua. Au fost opt ani superbi şi plini de realizări, în care am colaborat cu Teatrul Odeon, Teatrul Naţional şi Teatrul de Comedie şi am intrat în echipa Mondenii, de la Prima TV. Pe plan sentimental am stat cam prost, dar asta e… arta cere sacrificii”, spune amuzat Alex Bogdan.

Săptămâna aceasta, Mondenul de la Prima TV a absolvit Masterul în Arta Actorului şi a primit premiul „Ştefan Iordache” pentru rolurile „Billy Flynn”, din musicalul “Chicago” şi “Jupân Dumitrache”, din piesa “O noapte furtunoasă”.

“Acum am absolvit Masterul în Arta Actorului, la clasa Gelu Colceag si Tania Filip şi am primit premiul Stefan Iordache pentru două dintre rolurile pe care le-am făcut. E un premiu care mă onoreaza, pentru că el este întradiţia şcolii şi, culmea, este cea mai mare performanţă pe care o poate atinge un student. Mă despart cu drag de această şcoală, dar nu şi de colegii mei, cu care voi continua să am relaţii de prietenie şi de lucru. A fost frumos şi mai frumos va fi de acum înainte. Doamne-ajută!”, a încheiat Alex Bogdan.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton