Homepage  / Seriale coreene

Netflix a lansat primul trailer pentru „Casa de Papel: Coreea”. Când are loc premiera

Netflix a lansat primul trailer pentru „Casa de Papel: Coreea”. Când are loc premiera

de Mioara Tronaru,

După incredibilul succes al producției spaniole „La Casa de papel” (2017), Netflix a pregătit un remake coreean, „Money Heist: Korea - Joint Economic Area” (2022), care va ajunge vara aceasta pe platformă.

UPDATE 3 iunie 2022. Netflix a lansat vineri, 3 iunie, trailer-ul serialului Money Heist: Korea – Joint Economic Area. Noul serial se lansează pe 24 iunie.

Știrea inițială:

Planul „malefic” al Netflix-ului a fost acela de a combina două fenomene: apetența din ce în ce mai mare a publicului pentru producțiile coreene și succesul serialului spaniol „La Casa de papel”. Din îmbinarea celor două, se va naște „Money Heist: Korea – Joint Economic Area”, un remake coreean al serialului spaniol, de la care producătorii se așteaptă să calce pe urmele „Squid Game”.

Între timp, nici „La Casa de papel” nu e lăsat de căruță, nu vă faceți griji, spin-off-ul dedicat personajului Berlin este în continuare în producție.

„Money Heist: Korea – Joint Economic Area” este în acest moment în postproducție, iar Netflix a dezvăluit deja distribuția, primul teaser și data de lansare: 24 iunie 2022. La această dată vor fi pe platformă cele 12 episoade ale primului sezon, fiecare având durata de o oră.

Cine sunt actorii din Fabrica de bani: Coreea

Din distribuție, fac parte: Yoo Ji-tae în rolul profesorului, în timp ce Park Hae-soo îl va interpreta pe Berlin, iar June Jong-seo va fi Tokyo. Alături de ei, Lee Wong-jong va fi Moscova, Kim Ji-hun – Denver, Jang Yoon-ju – Nairobi, Lee Hyun-woo – Rio, Kim Ji-hoon – Helsinki și Lee Kyu-ho – Oslo.

În locul celebrei măști Salvador Dali purtată în varianta spaniolă, din trailer-ul „Money Heist: Korea” vedem că pentru noua producție a fost folosită o mască tradițională coreeană, numită Hahoetal.

Álex Pina, creatorul serialului „La Casa de papel”, s-a ocupat și de „Money Heist: Korea”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton