Homepage  / Știri

Monica Anghel a născut un băieţel

Monica Anghel a născut un băieţel

de Redactia Tvmania

Vedeta postului de radio Europa FM a adus pe lume astăzi, 10 septembrie, în jurul orei opt, un băieţel pe care îl va boteza Aviv Alexandru.

Fericitul eveniment a fost anunţat chiar de iubitul artistei (un ofiţer SPP, pe care îl alintă “Gughi”)  în direct în cadrul emisiunii “Deşteptarea”, pe care Monica o prezintă la Europa FM împreună cu Bogdan Miu. “Sunt în al nouălea cer Bogdan, n-am cuvinte, sunt cel mai fericit tătic din lume!”, a spus el.

Naşterea a decurs normal, Monica se simte excelent şi este fericită că a adus pe lume un băieţel sănătos tun care cântăreşte 3.250 de grame şi are 51 de centimetri.

La câteva ore după naştere, Monica (39 de ani) a intrat în direct în emisiunea “Europa Express” pentru a mulţumi tuturor pentru sprijinul acordat. “Sunt fericită că băieţelul meu este bine şi vreau să le mulţumesc tuturor că au fost alături de mine. Mulţumesc ascultătorilor Europa FM şi colegilor mei”, a zis ea. Vestea naşterii bebeluşului a venit într-o zi de vineri, la fel cum s-a întâmplat şi atunci când Monica a anunţat că este însărcinată.

Mai multe detalii despre proaspăta mămică şi bebeluşul ei citiţi pe blogul Monicăi Anghel,  monicamamica.europafm.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton