Homepage  / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Monica Anghel ar vrea să aibă o școală de echitație

INTERVIUL ALTFEL. Monica Anghel ar vrea să aibă o școală de echitație

de Redactia Tvmania

Jurata de la “Te cunosc de undeva!” se uită cu plăcere la serialul “Urzeala tronurilor” (HBO), iar, într-o zi, speră să aibă o şcoală de echitaţie pentru copiii cu probleme. Cântăreața o admiră pe Augusta Lazarov și spune că cel mai trăsnit personaj al momentului i se pare Horia Brenciu.

Monica Anghel

Săptămâna asta te-a uimit la TV: „Nu mă mai uimește nimic la TV.”

 

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost:“Te cunosc de undeva!” pentru că „sunt și eu în emisiunea asta și sunt extraordinar de bună! :).”

 

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare… „Horia Brenciu” pentru că „el a fost întotdeauna și este sufletul emisiunilor și al petrecerilor.”

 

Cel mai interesant format TV străin ţi se pare „X Factor” pentru că „îmi place de Cheloo.”

 

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este “Hannibal” (2001), pe care l-am văzut cu ani în urmă. Nu-mi plac filmele agresive.”

 

Cel mai recent ai dat search pe Google: „la cai”.

 

Plăcerea ta vinovată la TV este „serialul “Urzeala tronurilor”.

 

Care a fost ultimul lucru care te-a impresionat?

„Reacția băiețelului meu, Aviv, de săptămâna trecută. Am avut dureri de spate groaznice și mama mi-a pus niște ventuze. Atât de tare m-a durut când mi le-a pus, că am rămas fără respirație. El, văzându-mă, mi-a cuprins capul cu mânuțele și mi-a spus: “Gata, mămicuța mea! Hai taci, mama, că-ți trece!”. M-a topit.”

 

Ce te ţine trează noaptea?

Gândurile.

 

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto: „cu banii mi-aș face o școală de echitație și aș invita acolo gratuit toți copiii cu probleme, cu dizabilități.”

 

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este: „La radio, interesant este că în fiecare dimineață aflu lucruri noi, în televiziune, în proiectul la care lucrez acum, “Te cunosc de undeva!”, e foarte interesantă fiecare transformare a colegilor și fiecare întâlnire pe care o am cu ei este unică, iar în muzică foarte interesantă este emoția pe care o simt atunci când sunt în fața publicului.”

 

Cel mai mult îi respecţi în TV pe: „Augusta Lazarov, pentru că este calmă, echilibrată și știe meserie, dar și pe Mariana Șoitu, Doina Anastasiu, Titus Munteanu, Aurora Andronache, Mona Segall, pentru că am învățat de la ei foarte multe.”

 

Cel mai bun prieten al tău este „mama.”

 

Cel mai bun serial pe care l-ai văzut este: „cel pe care-l urmăresc acum, „Urzeala tronurilor”, pentru că „este bine realizat. Are tot ce-i trebuie, intrigă, dragoste, acțiune.”

 

Personajul tău preferat din seriale este“Khaleesi (n.r. – Din „Urzeala tronurilor”).”

 

În copilărie, desenele tale animate preferate erau: „sunt și acum, pentru că mă uit în continuare cu mare plăcere la ele, „101 Dalmațieni”, „Cartea junglei”, „Bambi” pentru că sunt bine făcute și nu au nimic agresiv, deși există o controversă în fiecare.”

 

Ai cont pe Facebook, pentru că „am înțeles că dacă n-ai, nu exiști. Și dacă o să renunț la el la un moment, asta nu înseamnă că nu o să mai exist :).”

 

Trei lucruri pe care le iei mereu cu tine într-o vacanţă sunt: „prosoape, dezinfectant, medicamente.”

 

Destinaţia perfectă pentru o vacanţă în doi este: „oriunde, atâta timp cât ești cu persoanele potrivite.”

 

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat: „nu mai țin minte.”

 

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de: „Eu am trei meserii în momentul ăsta. Realizator la radio, cântăreață și invitată în foarte multe emisiuni, pentru lucrurile pe care știu să le fac. Dacă ar fi să renunț la ele, mi-ar plăcea să am o școală de echitație ori să fiu stilist pentru bărbați, să le spun cum să se îmbrace și ce parfumuri să folosească.”

 

Porecla ta în adolescenţă era „Focuța”. Pentru că făceam ca o focă și știu să fac și acum.”

 

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi? „Mamei mele.”

 

Ultima glumă bună pe care ai auzit-o este: „Bulă e întrebat de Dumnezeu ce alege, frumusețea sau prostia și, în sfârșit, dă și el un răspuns corect: “prostia, pentru că frumusețea e trecătoare”.”

 

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este: „Nu am talent la scris. Mi-e greu să spun. Uite, ultima carte pe care am citit-o a fost “Simbolul pierdut”, a lui Dan Brown. Mi-a plăcut, e foarte interesantă, are multă simbolistică. Dacă mai citești și alte lucruri legate de simbolurile care apar în cartea aceasta e și mai interesant.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton