Homepage  / Articole

Monica Anghel, fericită că joacă alături de Toni Grecu

Monica Anghel, fericită că joacă alături de Toni Grecu

de Redactia Tvmania

Monica Anghel se simte împlinită pe toate planurile. Acasă îl are pe micuţul Aviv care o aşteaptă, iar la serviciu se întâlneşte cu bunii ei prieteni, Toni Grecu si Jojo. Actriţa a reluat colaborarea cu Toni după „Divertis” şi vor apărea împreună la „Serviciul Român de Comedie”, care va reîncepe din octombrie la Pro TV.

Actriţa ne-a mărturisit că, în cadrul show-ului de comedie, va avea o rubrică permanentă în care va juca alături Mihai Bobonete, cunoscut drept „văru’ de la Giurgeni” de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Ce te-a determinat să reiei colaborarea cu Toni Grecu?

Toni a venit cu ideea, iar eu am răspuns prompt! Toni a ştiut dintotdeauna să mă pună în valoare, ne potrivim de minune, am lucrat cu el atâţia ani, astfel că nu puteam decât să accept cu bucurie reluarea acestei relaţii profesionale.

Esti bucuroasă că vei juca din nou alături de prietena ta Jojo?

Sunt foarte, foarte fericită. Cătălina e mai mult decât prietena mea, ea ca sora mea, noi ne spunem una alteia ”sis”. Vă daţi seama cu câtă fericire aştept să ne întâlnim şi pe platourile de filmare.

Ce cadou i-ai făcut băieţelului ei la botez?

La botez am avut grijă ca micuţul Achim să primească tot ceea ce are nevoie, de la muuuulte hăinuţe şi jucării, la o petrecere în grădină organizată special pentru el. A fost foarte frumos şi emoţionant în acelaşi timp.

Cum vei reuşi să faci faţă programului?

Dimineaţa voi fi la radio, pentru „Serviciul Român de Comedie” vom avea repetiţii plus o zi pe săptămâna de filmare, probabil vor mai fi şi câteva concerte, iar în restul timpului voi sta cu cel mic. Abia aştept ca Aviv să mai crească puţin şi să-l pot lua cu mine peste tot.

În pielea cărui personaj de-abia aştepţi să intri?

O să vedem, asta e alegerea lui Toni, el mă ştie cel mai bine şi ştie ce pot să fac, aşa că  nu mă îndoiesc că îmi va oferi roluri care să mi se potrivească. Cu siguranţă vor fi şi momente muzicale, muzica e prima dragoste şi nu renunţ la ea. Şi vă mai pot dezvălui că mă veţi vedea la SRC şi într-o rubrică permanentă, un soi de serial, în care voi forma cu Mihai Bobonete un cuplu foarte interesant.

Ce mai face băieţelul tău? Cât de grea este meseria de mămică?

E cea mai grea meserie din lume. Dar şi cea mai frumoasă. Vreau să vă spun că, de ficare dată când plec mai mult timp de acasă, abia aştept să ma întorc ca să pot sta cu Aviv. Uneori, când am programul mai încarcat şi sunt departe de el, mă simt vinovată că nu petrecem mai mult timp împreună.

Cum te ajută soţul tău în creşterea celui mic?

Extraordinar de mult. Nu puteam să-mi imaginez că un tată se poate implica atât de mult. Noi ne-am ales reciproc, eu l-am ales pe el şi el m-a ales pe mine, îi mulţumesc că există în viaţa mea şi că e tatăl copilului meu. E un om extraordinar!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton