Homepage  / Vedete româneşti

Monica Anghel, reacție vehementă după ce a fost criticată că a slăbit prea mult. Ce mesaj a transmis artista

Monica Anghel, reacție vehementă după ce a fost criticată că a slăbit prea mult. Ce mesaj a transmis artista
7

de Roxana Mirea,

Monica Anghel a reușit să slăbească 30 de kilograme și este într-o formă de zile mari. Totuși, nu toți fanii ei sunt de acord cu modul în care arată acum artista. Monica Anghel a reacționat după ce a fost criticată pentru faptul că a slăbit prea mult.

Monica Anghel, după ce a fost criticată că a slăbit mult

Monica Anghel are o siluetă de invidiat la cei 51 de ani ai săi. Artista se simte foarte bine în pielea ei și este fericită că a reușit să slăbească atât de mult. Totuși, cum gura lumii nici pământul n-o astupă, vedeta a fost criticată de către mai mulți oameni că a slăbit atât de mult. Ei bine, Monica Anghel nu este afectată de astfel de comentarii, precizând că niciodată nu putem mulțumii pe toată lumea.

„Cred că cel mai important este ca fiecare dintre noi să ne simțim bine. Cand ești gras, nu e bine că ești gras! Când ești slab, nu e bine că ești slab. Daca ești prea înalt, nu e bine că ești prea înalt. Dacă ești scund, nu e bine că ești prea scund. Deci, cum o dai tot nu e bine. Cred că asta este cel mai important. Fiecare să ne simtitm bine în pielea nostră. Eu mă simt perfect”, a declarat Monica Anghel, pentru Antena Stars.

monica-anghel-reactie-vehementa-dupa-ce-a-fost-criticata-ca-a-slabit-prea-mult-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De ce a vrut Monica Anghel să slăbească

Monica Anghel a spus mereu că a ales să slăbească din cauza problemelor de sănătate și pentru că așa i-a recomandat medicul. Ea a mărturisit că a început să slăbească din dorința de a nu mai avea dureri de articulații și de șold. Acum, Monica Anghel spune că nu o mai dor deloc oasele.

S-a schimbat în bine pentru că nu mă mai dor oasele deloc și atât. Eu ca om nu m-am schimbat absolut deloc. Cum arătam este mai puțin important. Nu e vorba de dietă, e vorba de un stil de viață. Eu am început să slăbesc după ce m-am operat pe coloana vertebrală pentru că am avut dublă hernie de disc, cu multiple fragmente”, a mai spus vedeta.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton