Homepage  / Știri

FOTO| Monica Anghel și-a cununat colega de la SRC, pe Alexandra Timofte

FOTO| Monica Anghel și-a cununat colega de la SRC, pe Alexandra Timofte

de Redactia Tvmania

La începutul acestei luni Alexandra Timofte, actrița din show-ul ”Serviciul Român de Comedie” de la Antena 1, a avut dublu motiv de bucurie: și-a creștinat fetița și s-a și căsătorit. ”Pot spune că am avut parte de o zi de neuitat, pentru că ne-am căsătorit și ne-am botezat fetița. I-am avut alături de noi pe minunații noștri nași, părinții noștri spirutuali, Monica Anghel și Marian Caraivan. Ruxandra, micuța noastră, a fost foarte cuminte tot timpul și a avut parte de mai mulți nași, una dintre nașe fiind Beatrice Peter, prietena și colega mea de la SRC”, povestește Alexandra.

Monica Anghel și-a cununat colega de la SRC, pe Alexandra Timofte

Cele două ceremonii religioase au avut loc la Catedrala Sf. Iosif, iar petrecerea a continuat la palatul Mogoșoaia.

”Au fost alături de noi familiile, prietenii, colegii de la teatru, colegii de la SRC. Am fost foarte fericiți să îi avem pe toți laolaltă într-o zi atât de specială pentru noi și ne-am bucurat să vedem că toți s-au simțit bine și au „încins” ringul de dans.”

Monica Anghel și-a cununat colega de la SRC, pe Alexandra Timofte

Tot colegii de la SRC au fost cei care au furat mireasa, iar Alexandra recunoaște că negocierea nu a fost una ușoară:

”Codrin a fost nevoit să țină un „Discurs cu brațe”. Este o probă de improvizație foarte comică și faină, unde colegul Cătălin Neamțu a făcut tot posibilul să-l încurce astfel încat momentul să fie unul cât mai comic. S-a descurcat excelet, iar noi ceilalți am râs mult. Și a mai fost nevoit să facă o magie și să-l surpindă pe magicianul nostru Robert Tudor, un bun prieten care a fost alături de noi. Și aici, Codrin s-a descurcat excelent si ne-a suprins, din nou, pe toți”, povestește Alexandra. ”Am avut o nuntă și un botez de neuitat, noi ne-am simțit excelent pentru că am fost înconjurați de oameni minunați. Am avut emoții, însă au fost emoții pozitive, mă consider o norocoasă”, a mai spus actrița de la SRC.

Monica Anghel și-a cununat colega de la SRC, pe Alexandra Timofte (2)

Pentru vara aceasta Alexandra își va rezerva câteva zile de concediu prin țară, atât la munte, cât și la mare, urmând să plece în luna de miere abia la anul.

”Abia așteptăm să plecăm în vacanță, pentru că vor fi primele noastre mini-concedii petrecute in trei.La anul, când Ruxandra va fi mai mare, vrem sa ne organizăm și luna de miere si probabil vom merge în Maldive.”

Monica Anghel și-a cununat colega de la SRC, pe Alexandra Timofte (1)

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton