Homepage  / Știri

Monica Bellucci nu se teme de infidelitate

Monica Bellucci nu se teme de infidelitate

de Redactia Tvmania

Monica Bellucci (46 de ani) spune că ar putea să treacă peste infidelitatea soţului dacă ar sta despărţiţi pentru perioade lungi de timp, relatează femalefirst.co.uk.

Actriţa italiană – care are o fiică, Deva (şase ani) şi un fiu, Leonie (zece luni) cu Vincent Cassel (44 de ani) – pune preţ pe respect şi loialitate.

„Poţi să simţi pasiune pentru cel mai rău bărbat pe care l-ai cunoscut vreodată. Dar asta nu are nimic de-a face cu un parteneriat. Într-o astfel de relaţie, pasiunea rămâne, dar mai importante sunt încrederea, respectul şi să ştii că, deşi bărbatul nu îţi este loial în privinţa sexului, o să fie acolo pentru tine. Acest lucru este mai important decât fidelitatea”.

„Ar fi ridicol să-i cer să nu mă înşele dacă nu am fost lânga el timp de două luni. Nu pot să-l întreb cu cine s-a văzut şi ce a făcut. Este mult mai realistic să ştiu că va fi acolo pentru mine când mă întorc”, a completat Monica Bellucci.

Actriţa a mai spus că încă îl iubeşte pe Vincent Cassel, cu care s-a căsătorit în 1999, dar sunt momente când nu se înţeleg.

„Cred că este sexy. Este important să crezi asta despre soţul tău. Dar Vincent nu este un bărbat normal. Uneori îl iubesc atât de mult, iar în alte dăţi vreau să-l omor”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton