Homepage  / Vedete / Vedete străine

Monica Bellucci și Tim Burton, surprinși în ipostaze romantice. Când a început idila lor

Monica Bellucci și Tim Burton, surprinși în ipostaze romantice. Când a început idila lor
13

de Andra Stana,

Regizorul Tim Burton și modelul Monica Bellucci au confirmat zvonurile: într-adevăr se iubesc! Cum au fost surprinși de paparazzi.

Fotografiile obținute de publicația Daily Mail îi arată pe Burton și Bellucci oprindu-se din plimbarea lor de Ziua Îndrăgostiților în Santa Monica, California, pentru a se săruta.

Alte imagini, surprinse de această dată în Madrid, în Spania, îi arată pe cei doi amorezi plimbându-se de mână. Ei sunt îmbrăcați în ținute asortate, complet negre, în încercarea de a nu ieși deloc în evidență.

Monica Bellucci și Tim Burton și-au ținut idila secretă timp de câteva luni. Cum i-au surprins acum paparazziIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Burton, în vârstă de 64 de ani, și Bellucci, în vârstă de 58 de ani, sunt prieteni de mai bine de 15 ani. Se pare că relația lor s-a transformat într-o poveste de iubire la scurt timp după Festivalul de Film Lumière de la Lyon, Franța, în octombrie 2022.

Bellucci a participat la festival în calitate de invitat de onoare și i-a înmânat regizorului „Wednesday” premiul Lumière pentru întreaga carieră.

După ce actriţa i-a înmânat trofeul, Tim Burton a declarat pe scenă: „În toată viaţa mea nu m-am simţit niciodată atât de iubit ca în această seară. Bine aţi venit la cea mai bună înmormântare la care am participat vreodată!“.

Publicația franceză Paris Match a scris recent că Burton și actrița italiană s-au cunoscut în 2006 pe treptele Festivalului de Film de la Cannes, dar „s-au apropiat” la Festivalul de Film Lumière.

Burton a avut o relație de lungă durată cu Helena Bonham Carter, de care s-a despărțit în 2014, după 13 ani de relație. Fostul cuplu are doi copii împreună: un fiu de 19 ani, Billy, și o fiică de 15 ani, Nell.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton