Homepage  / Ultimul număr

Monica Dascălu: Prioritatea ei este familia

Monica Dascălu: Prioritatea ei este familia

de Redactia Tvmania

Prezentatoarea de la Pro TV îşi iubeşte foarte mult bunicii, pe care i-a vizitat cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, şi spune că ea şi soţul ei, Mihai Băjenaru, îşi doresc să aibă cât mai mulţi copii.

Monica Dascălu îşi petrece cea mai mare parte a timpului liber cu familia, face adesea mişcare şi adoră să gătească. Pasionată de călătorii, prezentatoarea Pro TV visează să facă ocolul lumii lumii. Până când va ajunge să calce pe urmele personajelor lui Jules Verne, îşi împlineşte visul în etape, vizitând cât mai multe locuri. Acesta este şi motivul pentru care, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu avocatul Mihai Băjenaru, pe 6 februarie, a plecat din ţară pentru a sărbători în Istanbul şi Maldive (Oceanul Indian). „Au fost lângă noi doar cei dragi nouă, adică familia şi câţiva prieteni foarte buni”, explică Monica, care a făcut ceremonia religioasă în ţară, astfel încât să poată participa şi bunicii. Este de aşteptat ca familia Monicăi Dascălu să se extindă în viitor, din moment ce aceasta afirmă sus şi tare, vorbind şi în numele soţului, că: „Ne dorim cât mai mulţi copii”.

Evită lumea mondenă

Prezentatoarea a împlinit, pe 30 martie, 32 de ani, vârstă la care apreciază „normalitatea, tot ceea ce e sănătos şi valoros în viaţă”. Lumea mondenă nu-i este pe plac, Monica explicând că nu se consideră vedetă, ci se raporteaza la standardele care o fac să evolueze. „Nu-mi place lumea mondenă, nu particip la întruniri de acest gen şi consider că tot ceea ce contează cu adevărat se reflectă în personalitatea noastră, în comportamentul zilnic şi în aspiraţiile pe care le avem”.

Citiţi varianta integrală în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton