Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Monica Davidescu, mesaj emoționant pentru fiica ei, Dora. Cum a reacționat Aurelian Temișan

Monica Davidescu, mesaj emoționant pentru fiica ei, Dora. Cum a reacționat Aurelian Temișan
7

de Andra Stana,

Monica Davidescu, una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe din țara noastră, se bucură de o căsnicie frumoasă alături de Aurelian Temișan. Cei doi au împreună o fetiță, pe Dora, care a împlinit recent 12 ani. Ce mesaj i-a dedicat actrița fiicei sale.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt căsătoriți de 26 de ani și se iubesc la fel ca în prima zi. Cei doi au devenit părinți în urmă cu 12 ani. Dora Maria Davidescu Temişan, fiica cuplului de actori, a venit pe lume într-o zi de 7 noiembrie 2010.

Ziua în care aduci pe lume copilul rămâne memorabilă pentru mamă. Bucuria pe care ți-o aduce copilul în timp e cel mai prețios dar.”, a scris Monica Davidescu pe Facebook. „Zâmbetul zilnic e putere vindecătoare. La mulți ani Doruta noastră scumpă!”, a completat actrița mesajul.

monica-davidescu-mesaj-emotionant-pentru-fiica-ei-dora.-cum-a-reactionat-aurelian-temisan-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

La rândul său, și Aurelian Temișan i-a dedicat fiicei sale un mesaj pe conturile de socializare. Totodată, vedeta Antena 1 i-a mulțumit soției sale pentru „adorabila fetiță”.

Fericire înseamnă zâmbete. Să zâmbești, fetița noastră, să râzi cu sufletul chiar și noi vom trăi in liniște și împăcare. Iar peste timp, să devenim parte din cele mai frumoase amintiri ale inimii tale. Momentan, haide să ne bucurăm de ce suntem, de cine suntem unul pentru celălalt și de zâmbetele care înlocuiesc cuvintele. Multumesc Monica, pentru aDORAbila fetiță. La mulți ani, să ne bucuri viața și să fii fericită, Dora. Te iubim!”, a scris juratul de la „Te cunosc de undeva!” 2022.

Aurelian Temișan, detalii despre relația cu Monica Davidescu

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt împreună de 27 de ani și căsătoriți de 26. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc și par că au găsit rețeta succesului pentru o căsnicie fericită și de durată. Ei bine, să nu vă gândiți că nu au și ei parte de micile certuri pe care orice cuplu le experimentează.

Aurelian Temișan a declarat că el și Monica Davidescu se completează perfect și astfel în relația lor există echilibru, dar și chimie. În plus, faptul că lucrează în lumi artistice diferite i-a ajutat.

Ce-i lipsește unuia are celălalt și normal că există un echilibru și o chimie. De 26 de ani, de când suntem împreună, cred că am demonstrat asta cu vârf și îndesat. Foarte mulți și-au pierdut direcția lucrând în același domeniu. (…) Cred că faptul că noi avem culoare diferită ne-a făcut să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne susținem atunci când ne e greu”, a spus Aurelian Temișan, la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton