Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Monica Gabor a revenit în Statele Unite, după zvonul destrămării relației sale cu Mr. Pink. Cum a fost văzută în Malibu

Monica Gabor a revenit în Statele Unite, după zvonul destrămării relației sale cu Mr. Pink. Cum a fost văzută în Malibu
6

de Redactia Tvmania

După ce a petrecut o bună bucată de vreme în Grecia și Dubai, Monica Gabor s-a întors în America. Acolo, a reușit să atragă atenția cu cea mai recentă apariție din mediul online.

Vedeta a postat pe Instastory un filmuleț cu ea în care se dă cu parfumul lansat de sora ei, Ramona Gabor, scrie libertatea.ro. În imagine publicate online, Monica Gabor poartă o rochie neagră, decupată în partea de sus și închisă cu un nasture în zona gâtului.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a mai împărtășit cu fanii ei din mediul online și faptul că a luat cina la un restaurant de lux din Malibu, unde a avut de ales din mai multe preparate alese.

De curând, Monica Gabor a șters toate pozele din mediul online cu Mr. Pink, iar de aici până la apariția zvonurilor cum că cei doi s-au despărțit, după o relație de 10 ani, a mai fost doar un pas. 

Fără Mr. Pink, Monica Gabor s-a relaxat în Grecia și Dubai

Vara acesta, Monica Gabor și-a petrecut vacanța în Grecia, unde a mers împreună cu Ramona. Mai apoi, apoi cele două au zburat spre Dubai.

Până acum, Monica Gabor nu a făcut vreo declarație despre separarea de iubitul chinez.

Monica Gabor a revenit în Statele Unite, după zvonul destrămării relației sale cu Mr. Pink. Cum a fost văzută în Malibu (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Pe de altă parte, Irinel Columbeanu a ținut să puncteze câteva lucruri cu privire la relația dintre fosta lui soție (și mama fiicei sale, Irina) și Mr. Pink.

„Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred că este posibil. Sincer să fiu și dacă aș avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred că ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat să nu deschid acest subiect.

Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu-mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat”, a declarat Irinel Columbeanu.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton