Homepage  / Vedete româneşti

Monica Gabor și Mr. Pink sunt din nou împreună. Cum petrec timpul în familie

Monica Gabor și Mr. Pink sunt din nou împreună. Cum petrec timpul în familie

de Roxana Mirea,

Monica Gabor și Mr. Pink sunt din nou împreună. În urmă cu câteva săptămâni, se tot zvonea că cei doi puseseră punct relației pe care o au de câțiva ani buni. Totuși, se pare că nu au putut să stea unul departe de celălalt și au reușit să treacă peste neînțelegerile pe care le aveau. Acum, Monica a publicat prima fotografie cu Mr. Pink, după zvonurile despărțirii, semn că sunt din nou împreună.

Monica Gabor și Mr Pink sunt din nou împreună

Monica Gabor și Mr. Pink sunt din nou împreună, după ce relația lor se destrămase în urmă cu câteva săptămâni. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu ștersese de pe rețelele sociale pozele pe care le avea cu Mr. Pink. De aici au început să apară tot mai multe zvonuri potrivit cărora Monica Gabor și Mr Pink s-au despărțit.

În plus, Monica Gabor începuse să se afișeze pe Instagram singură sau în compania surorii ei, Ramona Gabor. Trebuie menționat faptul că Monica Gabor nu a confirmat sau infirmat public zvonurile despărțirii, chiar dacă semnele indicau că relația lor s-a destrămat. Totuși, Monica Gabor și Mr. Pink au revenit la sentimente mai bune, iar fosta soție a lui Irinel Columbeanu a uimit pe toată lumea, în urmă cu puțin timp, când s-a afișat pe Instagram în compania omului de afaceri, semn că s-au împăcat.

Monica Gabor a publicat o fotografie cu Mr. Pink, Irina și fiul omului de afaceri.

Ce spunea Irinel Columbeanu despre despărțirea dintre Monica și Mr. Pink

În perioada în care se vorbea despre despărțirea dintre Monica și Mr. Pink, Irinel Columbeanu a ținut să puncteze câteva lucruri cu privire la relația dintre fosta lui soție (și mama fiicei sale, Irina) și omul de afaceri.

Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred că este posibil. Sincer să fiu și dacă aș avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred că ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat să nu deschid acest subiect.

Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu-mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat”, a declarat Irinel Columbeanu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton