Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Monoir colaborează cu Alina Eremia pentru piesa „Freeze”

Monoir colaborează cu Alina Eremia pentru piesa „Freeze”

de Redactia Tvmania

După ce a cucerit topurile cu hitul „The Violin Song”, a adunat peste 1.000.000 de căutări pe Shazam, producătorul și artistul Monoir revine cu un nou single, alături de Alina Eremia.

O coproducție Cat Music, Thrace Music și MediaPro Music, piesa „Freeze” este compusă de către artist împreună cu Maline Johansson, Herman Gardarfve și produsă în studioul Thrace Music. Videoclipul, în regia lui Ionuț Trandafir, redă în imagini mood-ul urban marocan și subliniază sound-ul piesei și elementele folclorice.

„Am compus «Freeze» în Suedia, alături de Maline și Herman, doi compozitori foarte talentați. Este o piesă care m-a pus puțin pe gânduri deoarece nu știam cine ar putea să o interpreteze, iar după ce am finalizat-o, m-am gândit la Alina Eremia și mă bucur că am facut asta pentru că vocea și interpretarea ei au reușit să depășească orice așteptare. De data aceasta, mă veți auzi cântând alături de Alina. Am lucrat câteva luni la acest single și între timp mi s-a alăturat și Alex Parker, care a venit cu un vibe bun care mi-a plăcut”, declară Monoir.

„Freeze este o piesă specială care reinventează beat-uri din folclor! Am acceptat propunerea lui Monoir de a cânta alături de el pe această piesă fără să stau pe gânduri. Noi doi ne-am cunoscut la studio, în timpul unei sesiuni pentru primul meu album solo, «360», și ne-am înțeles perfect. Sunt sigură că și vouă o să vă placă mult piesa și că o să îi dați play de mai multe ori, la fel cum am făcut și eu după prima audiție!”, adaugă Alina Eremia.

Primul single lansat de proiectul Monoir, „The Violin Song”, a adunat peste 61 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar în luna martie a anului 2017, producătorul și artistul Monoir a colaborat cu June pentru single-ul „We Had Love”. În luna mai a aceluiași an, a lansat alături de Bianca Linta single-ul și videoclipul “Golden Sands”, apoi a încheiat anul cu piesa „Save the night”, în colaborare cu Alexandra Stan.

Până în prezent, artistul a colaborat cu nume precum Laurențiu Duță, Elena Gheorghe, Costi Ioniță, Marius Moga, Deepcentral, Delia și a produs single-uri de succes precum „Ieri Erai” (Raluka), “Am dat tot” (3 Sud Est), “Duminică” (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin” (Alexandra Stan) și ”Vida Linda”(Sasha Lopez & Ale Blake).

Aici puteți viziona videoclipul piesei „Freeze”:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton