Homepage  / Știri

Morandi a lansat videoclipul piesei „Serenada”

Morandi a lansat videoclipul piesei „Serenada”

de Redactia Tvmania

Randi şi Marius Moga au lansat de curând „Serenada”, cel de-al patrulea single de pe albumul „Zebra”, la care au filmat şi un videoclip incendiar în regia lui Iulian Moga.

În “Serenada”, protagoniştii, Randi şi Moga, sunt hoţi de diamante şi se lasă fermecaţi de o frumoasă „braziliancă”. Rolul acesteia a fost interpretat de către mulatra Agnes Makoto, un manechin ce le-a ţinut piept timp de 20 de ore băieţilor de la Morandi.

Pe Marius Moga îl veţi putea vedea din toamnă la Pro TV, în calitate de jurat în cadrul show-ului de talente „Vocea României”. De curând, el s-a întors dintr-o vacanţă în Los Angeles, unde a petrecut cea mai mare parte a timpului în studioul de înregistrări, la întâlnirile cu oameni din industrie sau la sesiuni de co-writing.

Marius a început deja să lucreze la o piesă împreună cu Jimmy Harry, un compozitor care a lucrat pentru Pink, Britney Spears, Kylie Minogue şi Kelly Clarkson. De asemenea, el s-a întâlnit şi cu Randy Jackson, un celebru producător american şi membru al juriului de la „American Idol”.

„M-am întâlnit cu el pe holurile Sony Music L.A. şi am schimbat câteva vorbe, am stabilit că următoarea dată când ajung prin SUA să încercăm să compunem ceva împreună”, a povestit vedeta Pro.

Urmăriţi aici clipul piesei „Serenada”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TkC9xHrQolU[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton