Homepage  / Vedete / Vedete străine

Morgan Freeman, în discuții avansate pentru a juca în serialul spinoff „Lucy”. Ce se știe până acum despre proiect

Morgan Freeman, în discuții avansate pentru a juca în serialul spinoff „Lucy”. Ce se știe până acum despre proiect

de Andra Stana,

Morgan Freeman se află în negocieri avansate pentru a-și relua rolul din filmul de acțiune SF de succes din 2014, „Lucy”. Actorul va juca într-un viitor serial spinoff.

Morgan Freeman este în discuții avansate pentru a juca într-un serial spinoff „Lucy”. Regizat de aclamatul cineast Luc Besson, Lucy a avut premiera în 2014. Filmul de acțiune științifico-fantastic o are ca protagonistă pe Scarlett Johansson în rolul personajului titular care capătă abilități extraordinare atunci când un drog este absorbit în sângele ei.

„Lucy” a devenit, la sfârșitul anului 2014, cel mai mare succes al cinematografiei franceze, cu 463 de milioane de dolari strânse din toată lumea. 

Filmul a avut încasări de peste 11 ori mai mari decât bugetul său de 39 de milioane de dolari. Cu toate acestea, reacția primită de la public și de la critici a fost mixtă. Deși elementele vizuale unice ale filmului au fost lăudate, pe lângă interpretarea lui Johansson, despre intriga filmului „Lucy” s-a spus că a fost lipsită de sens.

Cu toate acestea, având în vedere succesul său din punct de vedere financiar, s-a vorbit în mod constant despre viitorul lui Lucy și despre o eventuală continuare.

La un moment dat, Besson a remarcat că povestea nu a fost construită pentru o continuare. Și, deși s-a zvonit că regizorul lucra la un scenariu pentru Lucy 2, Besson a precizat că aceste zvonuri sunt false. Acum, la aproape un deceniu de la premiera filmului, povestea va continua.

Potrivit Variety, Morgan Freeman se află în negocieri avansate pentru a juca într-un serial spinoff Lucy. Dacă se va merge mai departe, actorul și-ar relua rolul din film, cel al profesorului Samuel Norman.

Scarlett Johansson, în serialul spinoff bazat pe „Lucy”

Deocamdată nu se știe dacă Johansson își va relua rolul lui Lucy Miller în acest spinoff. În finalul filmului, personajul lui Johansson supraviețuiește într-un fel – dar devine o parte din tot ceea ce o înconjoară, o parte din tehnologie, de asemenea, pentru că își poate folosi întreaga putere a creierului.

Implicarea lui Johansson ar putea depinde, de asemenea, de faptul dacă spinoff-ul este o continuare, un prequel sau o reluare cu un actor diferit care interpretează personajul.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton