Homepage  / Vedete străine

Adevăratul motiv pentru care Adele și-a amânat concertele din Las Vegas. Au fost „certuri explozive”

Adevăratul motiv pentru care Adele și-a amânat concertele din Las Vegas. Au fost „certuri explozive”
6

de Roxana Mirea,

Adele a publicat un video pe Instagram în care, printre lacrimi, a cerut scuze fanilor ei că a fost nevoită să amâne seria de concerte din Las Vegas, din cauza problemelor cauzate de COVID-19. Ei bine, mai multe surse au declarat că ar fi și alte motive pentru care Adele a amânat concertele, cum ar fi certurile aprinse și nemulțumirile artistei.

De ce Adele și-a amânat concertele din Las Vegas

Adele a fost nevoită să amâne în ultimul moment seria de concerte din Las Vegas, din grandioasa sală de spectacole a Teatrului Colosseum de la Caesars Palace. Adele a explicat, printre lacrimi, într-un video pe Instagram, că a fost nevoită să amâne seria de concerte sau „rezidenţa” din Las Vegas din cauza că show-ul nu era pregătit pentru scenă și pentru că echipa ei „absolut distrusă de întârzierile de livrare și COVID”.

În timp ce problemele legate de COVID-19 au afectat cu siguranță lucrurile, mai multe surse TMZ, care au legătură cu Caesars Palace, susțin că specacolul a fost, de asemenea, amânat pentru că Adele a fost „nemulțumită” de producție și au existat „dispute”.

Potrivit TMZ, Adele a fost „nemulțumită de diverse piese stabilite, un cor, sistemul de sunet și alte elemente asociate cu spectacolul” și a considerat că mai multe elemente ale spectacolului „nu au fost suficient de bune”.

Aparent, Caesars Palace a fost „șocat” de anulare și „nu poate înțelege de ce ea a așteptat până în ultimul minut să renunțe”.

Adele on social mediaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Au existat „certuri destul de explozive”

Între timp, o altă sursă a declarat pentru The Sun: „Nu a existat o claritate reală cu privire la ceea ce dorea Adele pentru spectacol, din cauza schimbărilor nesfârșite aduse producției. Se pare că, deși a preferat întotdeauna o performanță mai simplă, a fost supusă unor presiuni să facă ceva extravagant. Așa că a existat un ricoșeu constant între cele două versiuni a ceea ce ar trebui să fie spectacolul și a provocat unele certuri destul de explozive.”

În acel video postat pe Instagram, Adele a explicat că: „Jumătate din echipa mea este bolnavă de Covid şi a fost imposibil să terminăm show-ul. Sunt atât de supărată şi jenată şi îmi cer scuze pentru toţi cei care au călătorit pentru a ajunge la concert. Îmi pare sincer rău.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton