Homepage  / Vedete / Vedete străine

Motivul pentru care Amy Schumer îl vrea pe Volodimir Zelenski la Premiile Oscar 2022

Motivul pentru care Amy Schumer îl vrea pe Volodimir Zelenski la Premiile Oscar 2022

de Andra Stana,

Amy Schumer este una dintre gazdele Premiilor Oscar 2022, alături de Regina Hall și Wanda Sykes. Recent, actrița a uimit cu o declarație neașteptată făcută în direct la tv.

De curând, în timpul emisiunii The Drew Barrymore Show, Schumer a făcut o declarație surprinzătoare. Actrița își dorește ca președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, să participe la gala din acest an a Premiilor Oscar.

Actrița de 40 de ani e de părere că, dacă ar apărea la Premiile Oscar 2022, președintele ucrainean ar fi urmărit de o mulțime de oameni, scrie filmnow.ro.

„Am vrut să găsesc o cale să-l aduc pe Zelenski nu fizic, ci prin satelit, printr-o înregistrare sau ceva de genul asta, pentru că sunt atât de mulți oameni care se uită la Oscar. 

Nu îmi este frică să merg acolo, dar nu eu sunt cea care produce Oscarurile. Chiar dacă evenimentul este o pauză de la ceea ce se întâmplă acum în lume, ar fi un moment bun să transmitem un mesaj, pentru că sunt atât de mulți ochi ațintiți pe spectacol”, a declarat Schumer.

Premiile Oscar 2022. Unde poate fi urmărită în România gala de decernare a premiilor

A 94-a ediție a premiilor Oscar va avea loc pe 27 martie 2022, la Dolby Theatre. Și anul acesta gala Premiilor Oscar va putea fi vizionată în România. Fanii celor mai importante filme din ultimul an vor putea să urmărească decernarea Premiilor Oscar în direct în dimineața zilei de 28 martie 2022.

VOYO transmite live, în exclusivitate, cel mai important eveniment al cinematografiei din întreaga lume, decernarea Premiilor Oscar. Luni, 28 martie, de la 3 dimineața, gala va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, California. VOYO este singura platformă online din România unde poate fi urmărită integral. 

Cele mai bune momente de la Premiile Oscar vor putea fi urmărite și pe PRO Cinema, marți, 29 martie, de la ora 20:30.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton