Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Motivul pentru care Denise Rifai nu a devenit mamă până la 37 de ani. Ce spune despre bărbatul din viața ei

Motivul pentru care Denise Rifai nu a devenit mamă până la 37 de ani. Ce spune despre bărbatul din viața ei
5

de Andra Stana,

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Recent, vedeta Kanal D și-a deschis sufletul și a explicat care este motivul pentru care nu a devenit mamă până la vârsta de 37 de ani.

Denise Rifai: „Eu am 37 de ani și nu am copil încă”

Invitată în emisiunea online „În oglindă” a lui Mihai Ghiță, Denise Rifai a povestit, cu sinceritate, despre câteva aspecte intime din viața ei. A dezvăluit cum trebuie să arate bărbatul ideal pentru ea și a dezvăluit și singurul motiv pentru care nu a devenit mamă până acum, la 37 de ani.

Prezentatoarea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, care a primit trofeul pentru „Cea mai bună emisiune de tip interviu portret” la Premiile TVmania 2022, a dezvăluit că. de ani de zile, s-a concentrat doar pe carieră. Acesta ar fi motivul pentru care nu a devenit mămică până acum.

„Eu am 37 de ani și nu am copil încă. Am fost concentrată pe carieră. Mi-ar fi plăcut foarte mult să am un copil, dar când să-l am, când să-l fi crescut în anii ăștia, când eu n-am făcut decât să muncesc?!”, a mai declarat Denise Rifai.

Denise Rifai: „Dragostea este numai una și pe viață”

Denise Rifai spune că, pentru ea, iubirea este în strânsă legătura cu ideea de „protecție”.

  • „Pentru mine dragostea înseamnă protecție. Nu există că dragostea durează trei ani, pentru mine dragostea este pe viață, iar bărbatul proiectat pentru mine este pe viață. Nu există! Există experiențe și iubiri, dar dragostea este numai una și pe viață.
  • Bărbatul pentru mine trebuie să fie tot ce nu sunt eu. Eu trebuie să vin în completarea lui. Eu vin cu vorba, el trebuie să fie cu faptele. În primul rând, trebuie să mă iubească și să fie fascinat de mine. Eu cred că o femeie nu poate să țină o relație, relația o ține bărbatul.
  • Dacă el vrea să fie orientat înspre tine el este, dacă nu, el pleacă. Îmi doresc un bărbat care să mă iubească și să se simtă completat de mine”, a declarat prezentatoarea de la Kanal D.
Motivul pentru care Denise Rifai nu a devenit mamă până la 37 de ani. Ce spune despre bărbatul din viața ei (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

În același podcast, Denise Rifai i-a adus în discuție și pe părinții ei. Mama vedetei Kanal D este româncă, iar tatăl este arab.

  • „Pentru că vorbim de regimul Ceaușescu, nu aveau voie să se căsătorească, de regulă, româncele cu cetățeni arabi. Aveau permisiune, urmau să primească acest document pe care se puteau căsători dacă apărea un copil. (…)
  • O fată dintr-o lume arabă devine liberă pentru că se naște pe pământ european. E foarte greu să te naști într-o familie mixtă, unde amândoi sunt puri. El, un arab pur și bărbat pur, și ea, o femeie pură și o creștină pură. (…) Eu sunt o femeie arabă într-o lume creștină, într-o lume liberă”, a precizat vedeta.

Denise Rifai și-a amintit interdicțiile care i-au afectat copilăria. „Nu aveam voie la petreceri, în vacanțe cu copiii, cu colegii. Nu aveam voie”, a menționat ea.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton