Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Dorian Popa nu merge în vacanță nici în acest an. „Mi se pare stupid să te relaxezi atunci când…”

Motivul pentru care Dorian Popa nu merge în vacanță nici în acest an. „Mi se pare stupid să te relaxezi atunci când...”
7

de Roxana Mirea,

Dorian Popa se bucură de un succes răsunător, iar acest lucru îi aduce și satisfacții financiare. Totuși, artistul a mărturisit acum ceva timp că n-a mai fost într-o vacanță de ani de zile. Recent, Dorian Popa a declarat că acest lucru nu s-a schimbat și că nici anul acesta nu are de gând să plece în vacanță.

De ce nu merge Dorian Popa în vacanță nici în acest an

Dorian Popa este cântăreț, actor, influencer, dar și dezvoltator imobiliar, așadar și câștigurile financiare sunt pe măsură. Chiar dacă se bucură de resursele necesare, Dorian Popa a uimit pe mulți atunci când a declarat că nu a mai fost într-o vacanță de ani de zile. Ei bine, el nu își va lua vacanță nici anul acesta și va fi preocupat exclusiv de proiectele sale.

Asta cu vacanța este un fel de răsfăț al colegilor mei. Să fim serioși, munca noastră este superbă, ne poartă prin toată lumea. Nu mi-am schimbat mentalitatea, mai ales în perioada asta mult mai grea decât ce-a fost înainte. Mi se pare stupid să te relaxezi atunci când vine greul. Nu mă grăbesc, vine vacanța de la sine”, a spus artistul, pentru Unica.

Concertele merg excepțional. Apropo, la 24 de ore de la operația la picior am avut primul concert, un majorat care era vorbit de foarte mult timp. Nu-mi place să dezamăgesc oamenii care mă așteaptă, mai ales un tânăr de 18 ani. Mi-am luat aparatul de gheață și am fost, la 24 de ore de la operație, la majorat. Se anunță o vară destul de plină”, a mai dezvăluit el.

motivul-pentru-care-dorian-popa-nu-merge-in-vacanta-nici-in-acest-an.-mi-se-pare-stupid-sa-te-relaxezi-atunci-cand..-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce compromisuri a făcut Dorian Popa

Dorian Popa își dedică mare parte din timpul lui muncii. „În viață ai timp pentru orice îți alegi. Timpul ni-l organizăm singuri, asta dacă nu suntem manipulați de alții. Am timp pentru orice-mi doresc și pentru tot ce există în viața mea. Mare parte din timpul meu este dedicat muncii care, la rândul ei, îmi oferă posibilitatea de a mă bucura de acest timp”, a declarat acesta.

Pe de altă parte, el a spus că a făcut multe compromisuri de-a lungul timpului și că cel care l-a durut cel mai tare a fost atunci când s-a rupt de viața de adolscent odată cu serialul „Pariu cu viața”.

O tonă de compromisuri am făcut la viața mea.  Cel care m-a durut cel mai tare a fost ruperea de viața de adolescent, la 20 de ani când voiam să mă distrez. Atunci am intrat în „Pariu cu viața”, timpul meu liber pentru următorii 3 ani nu a mai existat. Prinzând atât de mult gustul muncii nu mi-am mai dorit eu timp liber. Asta vreau să le transmit și tinerilor, nu vă întrebați de ce vă doare atunci când renunțați la discotecă, plajă și alte lucruri când sunteți mici. Dacă folosiți timpul cum trebuie veți înțelege mai târziu că toată durerea aia a avut un rost”, a mai povestit Dorian.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton