Homepage  / Filme Online / HBO

Motivul pentru care filmările pentru „House of the Dragon” au fost oprite. Ce se întâmplă cu distribuția serialului HBO

Motivul pentru care filmările pentru „House of the Dragon” au fost oprite. Ce se întâmplă cu distribuția serialului HBO
4

de Redactia Tvmania

Filmările pentru „House of the Dragon', așteptatul spin-off al serialului „Urzeala tronurilor', care aveau loc în această perioadă în Marea Britanie, au fost întrerupte, scrie Hollywood Reporter.

Filmările pentru îndelung anticipatul spin-off al serialului Urzeala tronurilor, intitulat House of the Dragon, au fost puse pe pauză pentur două zile. Motivul? Unul dintre membrii distribuției și echipei de filmare a fost depistat pozitiv cu noul Coronavirus.

„Ca urmare a testelor riguroase implementate pentru toți angajații din producție, unul dintre membrii din Zona A a echipei „House of the Dragon” a fost testat pozitiv pentru Covid-19. În conformitate cu ghidul de recomandări al industriei, acesta a intrat în izolare, iar contacții apropiați vor intra în carantină”, se arată într-o declarație oficială a HBO obținută de The Hollywood Reporter.

Filmările vor fi reluate miercuri, după o pauză de doar două zile. 

Noul serial House of the Dragon este ecranizarea cărții lui George R. R. Martin „Foc și sânge‘, publicată și la noi, a cărei acțiune se petrece cu sute de ani înainte de cea din „Urzeala tronurilor’. În acele vremuri, Casa Targaryen (singura familie de stăpâni ai dragonilor care supraviețuiește decăderii Valyriei) se stabileste la Piatra Dragonului. Aici începe povestea generatiilor de conducători care, începand cu legendarul Aegon Cuceritorul, se luptă să păstreze Tronul de fier, până la rebeliunea care aproape îi distruge. 

„House of the Dragon’ ne va dezvălui povestea Casei Targaryen (din care a descins Daenerys Targaryen) și va urmări războaiele civile din interiorul acesteia. Cunoscut drept legendarul „Dans al Dragonilor’, conflictul este descris ca „un război civil masiv în cele Șapte Regate, desfășurat între două ramuri rivale ale Casei Targaryen’.

Serialul „House of the Dragon’ va avea zece episoade și va avea premieraîn 2022 în Statele Unite, pe HBO și HBO Max. Se așteaptă ca în Marea Britanie serialul să fie distribuit de Sky Atlantic și Now TV.

The Sea Snake -House of the DragonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton