Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Motivul pentru care Florin Călinescu nu și-a împlinit cel mai mare vis: „Acolo s-a terminat totul”

Motivul pentru care Florin Călinescu nu și-a împlinit cel mai mare vis: „Acolo s-a terminat totul”

de Redactia Tvmania

Florin Călinescu, unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, care a renunțat recent la locul său la masa juriului „Românii au talent”, precum și la orice altă colaborare cu postul Pro TV, nu și-a dorit dintotdeauna o carieră în lumina reflectoarelor. De altfel, vedeta tv se pregătea intens pentru cu totul altă carieră.

Călinescu s-a pregătit o bună perioadă de timp pentru cariera de fotbalist. Fosta vedetă de la Pro TV visa să joace pe marile terenuri de fotbal ale lumii. 

„Am văzut lumina zilei aproape de stadionul Știința. Care era în viitorul cartier studențesc. Era un stadion între blocuri. Noi n-aveam voie să câștigăm campionatul, chiar dacă aveam o echipă foarte bună. Mai căpăceam CCA-ul și Dinamo, dar mai mult de locul 3 n-am luat. Apoi acolo s-a jucat rugby, handbal și volei. Pe ciment că nu exista sală de sport. Era doar beton!”,  a spus Florin Călinescu, potrivit Wowbiz, citat de libertatea.ro.

„Atunci a început să îmi placă teatrul” În timpul unui meci de fotbal, acesta și-a rupt meniscut și a fost nevoie să se lase definitiv de acest sport. „Am jucat fotbal la pitici, juniori, juniori republicani, tineret. Jucam pe dreapta. Eram fundaș.

Noi jucam la 12 ani și erau unii care evoluau contra noastră cu păr pe piept, niște uriași de mi-au rupt piciorul.  Jucam cu Electromotorul, CFR, Vulturul Jimbolia. Am avut meniscul rupt de la 13 ani și acolo s-a terminat totul.  Atunci a început să-mi placă teatrul și am mers pe asta”,  a mai spus Florin Călinescu.

 

Motivul pentru Mihai Bendeac l-a ironizat pe Florin Călinescu. Ce secret îi leagă pe cei doi

Mihai Bendeac a avut o reacție ironică la adresa lui Florin Călinescu, după ce acesta a anunțat că își caută oameni pentru un nou proiect în televiziune.

După ce și-a anunțat retragerea din postura de jurat la „Românii au talent’, Călinescu a uimit pe toată lumea cu vestea că pregăteste un proiect nou pentru micul ecran. Fosta vedetă de la Pro TV a  specificat ulterior că nu-și deschide o televiziune nouă, ci are în vedere o posibilă emisiune similară cu „Chestiunea zilei’, acolo unde toți oamenii erau plătiți prin firma lui, de la actori până la personalul de la curățenie.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

Ce i-a transmis Mihai Bendeac lui Florin Călinescu în legătură cu noul proiect

Mihai Bendeac a făcut o glumă îndrăzneață în ceea ce-l privește pe Florin Călinescu, în momentul în care acesta a solicitat ca CV-urile să-i fie trimise prin Facebook. 

„Aș trimite dar am renunțat să mai sper că pot avea o carieră în televiziune… N-a fost să fie’, i-a scris Mihai Bendeac lui Florin Călinescu, citat de wowbiz.ro.

Deși obișnuiește să intre în dialog cu fanii lui, Florin a lăsat să treacă o zi până să-i răspundă lui Bendeac. A făcut-o însă într-un mod cât se poate de politicos. 

„Mihai Bendeac, respect! Pentru tine orice, oricând’, i-a scris actorul tânărului său coleg.

Deși amândoi au făcut carieră în zona teatrului de comedie dar și în lumea televiziunii, Florin Călinescu și Mihai Bendeac nu au lucrat niciodată împreună. Ei nu au avut nici măcar ocazia să se afle în același timp într-un studio.

Anunțul făcut de Florin Călinescu

Florin Călinescu a anunțat duminică, într-un live pe Facebook, că a semnat un nou contract. Fostul jurat de la „Românii au talent’ va oferi consultanță și consiliere pentru mai multe televiziuni, ajutând la rebranduirea lor, scrie libertatea.ro.

Deocamdată, nu a dezvăluit despre ce televiziuni sau posturi TV este vorba.

 

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton