Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Gigi Becali n-a mai fost naș la nunta Mariei Iordănescu. „Am ajuns la un acord”

Motivul pentru care Gigi Becali n-a mai fost naș la nunta Mariei Iordănescu. „Am ajuns la un acord”
7

de Roxana Mirea,

Maria Iordănescu, care prezintă știrile sportive în cadrul matinalului „Focus la prima oră” de la Prima TV, s-a căsătorit religios sâmbătă, 14 mai, cu Teodor Ungureanu. Nașul celor doi trebuia să fie Gigi Becali, însă, în cele din urmă, acesta a fost un simplu invitat la nunta fiicei lui Anghel Iordănescu. De ce nu a mai fost Gigi Becali naș la nunta dintre Maria Iordănescu și Teodor Ungureanu.

Maria Iordănescu a spus de ce Gigi Becali nu a mai fost naș la nunta ei

Maria Iordănescu s-a căsătorit religios cu Teodor Ungureanu, sâmbătă, 14 mai. Nunta a fost una ca-n povești, iar invitații au petrecut până în zori. Nașul fiicei lui Anghel Iordănescu și al alesului inimii ei trebuia să fie Gigi Becali, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Latifundiarul a fost la nunta prezentatoarei de la Prima TV însoțit de partenera lui de viață, însă nu în calitate de naș, ci de simplu invitat.

Maria Iordănescu a explicat de ce Gigi Becali nu a mai fost naș la nunta ei cu Teodor Ungureanu. Tânăra a mărturisit că nu cearta dintre fratele ei și Gigi Becali a fost cauza, ci faptul că acesta este un om destul de ocupat, potrivit spynews.ro.

Maria-Iordanescu-s-a-casatorit-religios-Primele-imagini-de-la-nunta-fiicei-lui-Anghel-Iordanescu-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Domnul Becali, din păcate, nu a mai fost nașul nostru. Deși relația dintre noi nu s-a deteriorat în niciun fel, cum că din cauza certurilor dintre fratele meu și domnul Becali.

Noi ne-am dat seama că ne dorim nași aproape de noi, care să aibă timp disponibil. Domnul Becali e un om care ajută pe toată lumea, se împarte la toată lumea. Am ajuns la un acord. L-am rugat să ne fie părinte spiritual măcar în suflet, dacă nu în fața lui Dumnezeu. S-a ținut de cuvânt din primul moment. A fost prezent și pentru asta îi mulțumesc”, a declarat Maria Iordănescu la Prima TV.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton