Homepage  / Filme Online / HBO

Motivul pentru care HBO Max a eliminat mai multe filme și seriale românești abia lansate pe platformă

Motivul pentru care HBO Max a eliminat mai multe filme și seriale românești abia lansate pe platformă
4

de Andra Stana,

Serialul “Umbre” și alte seriale HBO Europe și Max Original, precum “One True Singer”, “Ruxx”, “Informatorul”, “Czech It Out”, “Bani negri (pentru zile albe)” sau “Hackerville” au părăsit platforma HBO Max. Care este explicația.

Mai multe seriale românești, printre care „Ruxx” și „Umbre”, nu mai sunt disponibile online, pe HBO Max

După ce HBO Max a fuzionat cu Discovery Plus, serialul „Ruxx”, lansat acum câteva luni, dar și sezonul 3 din „Umbre” sau emisiunea „One True Singer” au fost șterse de pe platformă.

„În procesul de fuziune dintre HBO Max și discovery+, evaluăm ambele platforme și conținutul acestora. O etapă a acestui proces implică și înlăturarea unor titluri din platformă. Nu am informații despre disponibilitatea ulterioară a titlurilor.”, au declarat reprezentanții HBO.

Vestea a fost confirmată, pe Instagram, de actrița Mădălina Craiu.

„Din păcate nu știm motivele pentru care s-a luat această decizie și da, asta înseamnă că nu va mai exista Umbre sezonul 4 și nici Ruxx sezonul 2. Și pentru noi e trist. Dar mai ales noi nu avem răspunsuri, ne pare rău”, a scris actrița, într-un insta story.

Madalina-Craiu-despre-decizia-hbo-max-de-a-elimina-ruxx-si-umbre-de-pe-platforma-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Schimbările, după ce Warner Media și Discovery au fuzionat

Warner Media, respectiv Discovery, cele două companii care dețin platformele HBO Max și discovery+, au fuzionat în aprilie 2022. De atunci, ele funcționează sub denumirea Warner Bros. Discovery.

Cei de la businessinsider.com scriau, încă din primăvara acestui an, că bibliotecile celor două platforme urmau să se combine, la rândul lor.

Pe HBO max, la secțiunea „Întrebări frecvente”, scrie că „nu vor exista schimbări imediate în conținutul HBO Max și discovery+”.

„Pe măsură ce companiile noastre se unesc sub numele de Warner Bros. Discovery, vom începe să lucrăm la o nouă propunere pentru a încânta fanii ambelor platforme de streaming”, spun reprezentanții platformei.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton