Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Ilinca Vandici ar divorța de Andrei Neacșu. Ce nu i-ar ierta niciodată soțului ei

Motivul pentru care Ilinca Vandici ar divorța de Andrei Neacșu. Ce nu i-ar ierta niciodată soțului ei
9

de Roxana Mirea,

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au căsătorit în anul 2017 și au un copil împreună, pe Zian. Recent, prezentatoarea „Bravo, ai stil" a făcut dezvăluiri neașteptate despre căsnicia ei. Ilinca Vandici a spus ce nu i-ar ierta niciodată soțului ei.

Ilinca Vandicidespre căsnicia cu soțul ei, Andrei Neacșu

Ilinca Vandici a stârnit un val de reacții în mediul online, după ce a afirmat că i-ar ierta absolut orice soțului ei, Andrei Neacșu. „Nu știu ce ar putea omenește să facă un bărbat să nu îl iert. Nu există”, a spus vedeta.

Recent, vedeta Kanal D a fost invitată în emisiunea online „Detectorul de minciuni”, iar Oana Radu a întrebat-o dacă ar fi ceva care ar determina-o să divorțeze. De data aceasta, Ilinca Vandici a spus că nu ar accepta să fie tratată cu lipsă de respect și, cu siguranță, să fie victima violenței domestice.

Violența, asta m-ar face să pun capăt. Nu accept așa ceva niciodată. Nu cred că este bine să stai într-o relație toxică de tipul asta. Și dacă aș simți că nu mai sunt respectată, dar asta înseamnă multe, multe lucruri”, a fost răspunsul pe care l-a oferit Ilinca Vandici, potrivit click.ro.

Motivul-pentru-care-Ilinca-Vandici-ar-divorta-de-sotul-ei-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ilinca Vandici nu îl verifică pe Andrei Neacșu

Ilinca Vandici a fost întrebată și dacă este o femeie posesivă. Prezentatoarea TV a mărturisit că în trecut obișnuia să verifice mesajele și apelurile telefonice ale foștilor iubiți. În ceea ce-l privește pe soțul ei, Ilinca Vandici are încredere deplină în el și nu simte nevoia să îi controleze telefonul.

Nu simt nevoia să verific, asta mi s-ar părea o lipsă totală de încredere față de mine, față de relația noastră și față de el. Nu am absolut niciun motiv, de ce aș face asta. El este foarte transparent, îmi răspunde de fiecare dată la telefon, știu unde este, nu a existat niciodată să îmi spună că este undeva și în realitate să fie în altă parte”, a declarat Ilinca Vandici.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton