Homepage  / Vedete / Vedete străine

Motivul pentru care Irina Shayk și Bradley Cooper s-au despărțit

Motivul pentru care Irina Shayk și Bradley Cooper s-au despărțit

de Redactia Tvmania

Când veștile potrivit cărora Irina Shayk și Bradley Cooper s-au despărțit au ieșit la iveală, tot mai mulți fani au presupus că Bradley a fost cel care s-a despărțit de supermodel, când, de fapt, adevărul a fost altul. O sursă apropiată fostului cuplu le-a spus celor de la ET că Irina a simțit, de fapt, că trebuie să ia această decizie:

„Recent, Irina a hotărât că a suportat destul. Nu a simțit că primește nivelul de angajament pe care și-l dorea, iar certurile constante le-au făcut viața insuportabilă. Erau doi oameni diferiți și, din momentul în care au realizat că fetița îi ținea împreună, au decis să se despartă.”

 

Aparent, cei doi erau nefericiți împreună de ceva timp. „Aproape că s-au despărțit în perioada premierei A Star is Born, însă au fost sfătuiți să nu facă acest lucru, pentru că despărțirea ar fi pus filmul în umbră. Când turneul de promovare al filmului a luat sfârșit, Irina s-a gândit că au o șansă să repare relația, însă nu a funcționat conform planului. Irina chiar a avut speranțe mari pentru viitorul lor împreună și a simțit că, odată ce copilul se va naște, vor găsi timp să se căsătorească, dar acest plan nu s-a materializat. Voia mai mult de la Bradley. Însă era nefericită și a petrecut prea mult timp străduindu-se să repare această relație„, a continuat sursa.

Actorul nominalizat la Oscar și supermodelul au început relația în 2015, iar în 2017 au devenit părinții unei fetițe. Invitat în urmă cu câteva luni în emisiunea lui Oprah Winfrey, Cooper a vorbit despre fetița lor. „Fata noastră, ea este incredibilă. Trebuie să recunosc că încă sunt momente în care nu pot să cred că am un copil”.

 

În 2016 au apărut zvonuri cu privire la logodna celor doi, după ce Irina Shayk a fost fotografiată purtând un inel cu smarald pe acel deget, inel pe care l-a purtat pe toată durata relației lor.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton