Homepage  / Vedete străine

Motivul pentru care Joe Jonas refuză să ofere detalii private despre căsnicia lui cu Sophie Turner

Motivul pentru care Joe Jonas refuză să ofere detalii private despre căsnicia lui cu Sophie Turner
7

de Roxana Mirea,

Lui Joe Jonas îi place să păstreze tăcerea cu privire la căsnicia sa cu soția lui, Sophie Turner. Într-un interviu recent, cântărețul, în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit de ce nu împărtășește cu publicul aspectele mai private ale relației sale cu actrița, în vârstă de 26 de ani.

Vreau să mă simt ca o carte deschisă”, a declarat el pentru publicația Mr. Porter. „Dar când am început să ne întâlnim, mi-am dat seama că nu aveam o tonă de lucruri care erau doar pentru mine. Și, în cele din urmă, mă face o persoană mai bună să am ceva pentru mine.”

De ce Joe Jonas nu vorbește despre căsnicia cu Sophie Turner

Joe Jonas a citat, de asemenea, furtuna mediatică în care a intrat Harry Styles în timpul promovării filmului său „Don’t Worry Darling” ca exemplu de ce ezită să vorbească despre anumite lucruri din viața sa privată.

Au fost multe situații în cariera mea în care, ca și [Styles], un lucru mărunt a fost exagerat„, a spus Jonas. „A avut acest efect de scurgere, care este parțial motivul pentru care am decis să iau o pauză pentru sănătatea mea mintală de la social media. Acum sunt dependent de faptul de a nu ști ce se întâmplă.”

Joe Jonas și Sophie Turner au două fiice împreună: Willa, în vârstă de 2 ani și încă o fetiță, al cărei nume nu a fost încă dezvăluit de cuplu, care s-a născut în iulie.

USA – Vanity Fair Oscar Party – Beverly HillsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

După nașterea celui de-al doilea copil al lor, Jonas a împărtășit câteva momente fericite cu soția sa într-un videoclip plin de dragoste postat pe rețelele sociale, care a arătat fotografii de la nunta lor, precum și momente mai intime.

Am început de jos, acum suntem aici…”, a scris el în dreptul videoclipului.

Jonas a declarat pentru People în august că încă încearcă să găsească un echilibru între a face muzică nouă și actorie, dar și să fie tatăl unui nou-născut.

Este o perioadă de adaptare„, a declarat Jonas la momentul respectiv. „Mă trezesc în fiecare zi încântat să pot merge să fac muzică sau să joc teatru și să creez diferite proiecte și să am o familie frumoasă, așa că totul se simte ca un vis devenit realitate.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton