Homepage  / Vedete străine

Motivul pentru care mama și sora lui Kate Middleton n-au avut voie în loja regală de la Wimbledon

Motivul pentru care mama și sora lui Kate Middleton n-au avut voie în loja regală de la Wimbledon
10

de Roxana Mirea,

Familia Prințesei de Wales are voie, de obicei, să intre în loja regală de pe terenul central de la Wimbledon. Totuși, într-un an, mamei și surorii lui Kate li s-a interzis accesul în loja regală. În altă ordine de idei, Andreea Bălan, care se află la Wimbledon alături de iubitul ei, le-a arătat fanilor cum a surprins-o pe Kate Middleton, atunci când și-a făcut apariția în loja regală.

Mama și sora lui Kate Middleton n-au avut voie în loja regală de la Wimbledon

Familia Prințesei de Wales are voie, de obicei, să intre în loja regală de pe terenul central de la Wimbledon. Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, și familia ei sunt fani înfocați ai tenisului și sunt adesea fotografiați participând la celebrul turneu de tenis. Atunci când Prințesa de Wales, care este patroana regală a All England Club, participă la Wimbledon, ea și familia sa au acces în loja regală de pe terenul central, potrivit heart.co.uk.

Printre membrii familiei prințesei se numără mama ei, Carole Middleton, în vârstă de 68 de ani, și sora ei, Pippa Middleton, în vârstă de 39 de ani, care sunt deseori fotografiate în timp ce participă la Wimbledon. Cu toate acestea, într-un an, mamei și fiicei le-a fost interzis accesul în loja regală, iar totul s-a datorat unei mari erori.

Potrivit HELLO!, Carole și Pippa au fost respinse din loja regală în 2017 pentru că au ajuns târziu la meci. Ele sperau să-l vadă pe Andy Murray luptându-se cu Benito Paire pentru un loc în sferturile de finală.

Cu toate acestea, regulile stricte de la Wimbledon prevăd că nimeni nu poate fi lăsat să intre în loja regală după începerea meciului, ceea ce înseamnă că au fost nevoite să urmărească meciul de pe scaunele standard. Carole și Pippa, bineînțeles, nu au părut prea deranjate de această eroare și au părut bine dispuse în timp ce îl priveau pe Andy Murray câștigând în două seturi.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Andreea Bălan a întâlnit-o pe Kate Middleton la Wimbledon

Andreea Bălan, în vârstă de 39 de ani, a mers la Wimbledon pentru a-l susține pe iubitul ei, jucătorul de tenis Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani. Artista a publicat mai multe imagini de la turneul de tenis, iar în unele apare alături de Victor Cornea.

Pe de altă parte, ieri, 4 iulie, Andreea Bălan a surprins-o pe Kate Middleton în timp ce se așeza în loja regală de la Wimbledon. Soția prințului William era îmbrăcată într-o fustă lungă, albă și într-un sacou de un verde pal.

cum-a-surprins-o-andreea-balan-pe-kate-middleton-la-wimbledon.-printesa-de-wales-a-atars-atentia-intr-o-tinuta-eleganta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Sursa foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton