Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Maria și Marius nu s-au căsătorit în finala „Mireasa”. „Nu am țintit la premiu”

Motivul pentru care Maria și Marius nu s-au căsătorit în finala „Mireasa”. „Nu am țintit la premiu”
6

de Roxana Mirea,

Maria și Marius au fost unul dintre cuplurile finaliste de la „Mireasa”, emisiune difuzată de Antena 1. Totuși, cei doi au refuzat să se căsătorească în ultima ediție a sezonului 4, deși depuseseră actele. Invitați într-o emisiune de televiziune, Maria și Marius au spus de ce nu s-au căsătorit în finala „Mireasa”.

De ce nu s-au căsătorit Maria și Marius în finala „Mireasa”

Maria și Marius au refuzat să se căsătorească în finala show-ului matrimonial „Mireasa”, chiar dacă au depus actele. Invitați în cadrul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars, cei doi au explicat care a fost motivul pentru care n-au mai vrut să își unească destinele în cadrul competiției. Maria și Marius au spus că își doresc să se căsătorească, însă, mai întâi, au în plan să se pună pe picioare. Ba chiar, plănuiesc să își deschidă o afacere. Cum premiul nu a fost un scop pentru ei, au decis să mai amâne nunta.

„Noi avem de gând să facem acest pas afară și chiar ne dorim. Însă nu foarte devreme. Vrem și noi să ne punem pe picioare. Avem casa noastră, suntem mutați într-un oraș de pe lângă Pitești, însă vrem să ne deschidem o afacere online, vrem să ne punem pe picioare și să ne facem primii bani. Noi ne doream foarte mult să facem și ceremonia altfel, eram și puțin presați. Nu am țintit la premiu și am zis că dacă nu ne dorim asta mai bine să nu o facem”, au spus Maria și Marius, de la Mireasa, pentru Antena Stars.

Motivul-pentru-care-Maria-si-Marius-nu-s-au-casatorit-in-finala-„Mireasa-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cum își doresc Maria și Marius să aibă loc cununia civilă

Maria și Marius știu exact cum și-ar dori să arate ziua în care vor deveni soț și soție. Ea a spus că, în cadrul ceremoniei de căsătorie, își dorește să fie doar ei doi, pe o plajă, la malul mării.

„Eu îmi doresc ca în cadrul ceremoniei de căsătorie să fim doar noi doi. Pe o plajă, la noi la mare, doar să fie apă și nisip. Vreau și petrecere, dar la nuntă. Noi locuim împreună, singuri”, a mărturisit Maria.

În plus, cei doi au spus că ultima perioadă a fost una aglomerată și că au fost nevoiți să meargă în vizită la părinți. Revelionul l-au făcut la munte, împreună cu Andrada și Victor, alți foști concurenți de la „Mireasa”.

În perioada aceasta am fost și pe drumuri, ne-am împărțit cu grem între familii. Prima zi de Crăciun am sărbătorit-o la mine, iar a doua zi am fost la părinții Mariei. Revelionul l-am făcut la munte cu Andrada și Victor”, au mai spus Maria și Marius.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton