Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care părinții lui Matei Stratan nu își văd nepoata! Mădălina Ghenea, la un pas de a fi chemată în instanță

Motivul pentru care părinții lui Matei Stratan nu își văd nepoata! Mădălina Ghenea, la un pas de a fi chemată în instanță
12

de Ioana Maria,

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din relația celor doi a rezultat și o fetiță, Charlotte pe numele său. În prezent, cei doi foști parteneri vorbesc doar prin intermediul avocaților. După ce au decis să se despartă, micuța Charlotte a rămas în grija mamei sale.

Mădălina a ales să plece din țara sa natală și să-și crească fiica la Milano, iar în prezent Charlotte merge acolo, la grădiniță. Actrița nu i-a interzis lui Stratan să-și viziteze copila, doar că afacerile din țară, precum și problemele de sănătate pe care le-a avut acesta, par să-l împiedice să o facă mai des decât și-ar dori. Mai mult, actrița refuză să-și aducă fiica în România, pentru a petrece timp și cu familia tatălui micuței, scrie impact.ro.

Privind legătura dintre cei doi din prezent, surse din anturajul acestora au vorbit despre acest aspect, spunând că cei doi foști parteneri ar fi ajuns să comunice doar prin intermediul avocaților, pentru a cădea de comun acord în privința programului de vizită pentru fetița de cinci ani pe care o au împreună.

madalina-ghenea2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cu toate acestea, Matei Stratan își dorește să rezolve lucrurile pe cale amiabilă, fără ca autoritățile să fie implicate, mai spun sursele din anturajul celor doi.

„Matei trebuie să urmeze un regim alimentar, din cauza problemelor de sănătate avute. Atât el, cât și familia sa își doresc ca fetița să fie lăsată să vină și-n România, unde aceștia locuiesc, mai ales că micuța are și rude mai în vârstă care ar dori să poată petrece timp cu ea și care nu au cum să se deplaseze până în Italia. Mădălina nu-i interzice să-și vadă fetița, dar de fiecare dată când a venit special după ea, la Milano, ei au fost însoțiți în vacanță și de mama Mădălinei. El nu i-a deschis până acum niciun proces în instanță pentru un program de vizite, și speră să se înțeleagă amiabil, fără a se ajunge la intervenția judecătorilor”, au declarat pentru impact.ro surse din anturajul celor doi.

Mădălina Ghenea, probleme de sănătate

Românca suferă de epuizare, dar nu a dat mai multe detalii dacă problemele ei sunt mai complicate de atât. Aceasta le-a spus admiratorilor că va lua o pauză de la rețelele sociale pentru a se reface.

Mădălina Ghenea a anunțat într-un mesaj postat pe rețelele de socializare că va lipsi pentru o perioadă, lucru care i-a îngrijorat pe fani. Actrița născută în Slatina s-a pozat în pat, cu perfuzia în mână.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton