Homepage  / Vedete / Vedete străine

Motivul pentru care Prințesa Charlene a revenit în Monaco. Ce a anunțat cuplul princiar

Motivul pentru care Prințesa Charlene a revenit în Monaco. Ce a anunțat cuplul princiar
4

de Andra Stana,

Charlene de Monaco a surprins pe toată lumea, zilele trecute, când s-a întors în Monaco. Prințesa a revenit acasă, unde era așteptată de soțul ei, prințul Albert și copiii lor. Iată la ce eveniment a vrut să fie prezentă Prințesa Charlene de Monaco.

Prințesa Charlene s-a întors la Monaco

Prințesa Charlene, în vârstă de 44 de ani, s-a întors în principatul Monaco. Aceasta s-a reunit cu familia ei la începutul săptămânii trecute, dar vestea a ajuns în presă abia în weekend. Potrivit people.com, Charlene de Monaco nu va mai reveni în centrul specializat din Elveția, unde a locuit în ultimele luni.

O declarație emisă de palat sâmbătă după-amiaza a confirmat că mama gemenilor Jacques și Gabriella s-a întors acasă și își va continua „convalescența în Principat cu soțul și copiii ei alături”.

„Prin urmare, cuplul princiar cere ca viața lor privată și mediul familial să fie respectate în continuare”, se arată într-o declarație oficială a Prințesei Charlene din Monaco.

Prințesa de Monaco s-a întors în Monaco la timp pentru a sărbători un eveniment important. Mai precis, luni, 14 martie, este ziua de naștere a Prințului Albert. Acesta împlinește 64 de ani și se așteaptă ca petrecerea să fie una privată.

Charlene a locuit în Elveția mai multe luni

Charlene a început să primească îngrijiri într-o clinică elvețiană în noiembrie 2021. Întoarcerea ei la Monaco după patru luni este rezultatul „recuperării ei încurajatoare”, se mai arată în comunicatul trimis de Palatul regal.

La începutul lunii noiembrie, Prințesa, care suferea de „epuizare, atât emoțională, cât și fizică”, a acceptat de bună voie să se interneze într-o clinică din Elveția. La acea vreme, Prințul Albert a explicat că Charlene a ales centrul specializat, iar membrii familiei au susținut decizia ei.

„Ea a vrut asta. Ea știa deja că cel mai bun lucru de făcut era să meargă să se odihnească și să urmeze un tratament”, a spus atunci Albert de Monaco, citat de People.

Motivul pentru care Prințesa Charlene a revenit în Monaco. Ce a anunțat cuplul princiarIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Când își va relua Charlene îndatoririle oficiale

După revenirea ei în Monaco, se așteaptă ca Prințesa să-și reia îndatoririle oficiale treptat. Înainte de toate, Charlene se va bucura de câteva săptămâni de îngrijire și se va odihni.

Declarația oficială a Palatului indică faptul că revenirea ei la aparițiile și angajamentele publice va avea loc „de îndată ce sănătatea ei va fi suficient de puternică”. Comunicatul reafirmă că Prințesa „așteaptă cu nerăbdare să petreacă din nou timp și să socializeze cu monegascii”.

Ca și în cazul anunțurilor anterioare privind sănătatea Prințesei, comunicarea de la palat include o solicitare pentru respectarea în continuare a vieții private a familiei (Se notează, de asemenea, că Charlene și Albert „au bucuria de a împărtăși următoarele informații”).

Prințesa, se mai arată în declarația de presă, „are nevoie în continuare de liniște și calm. Prin urmare, cuplul princiar cere ca viața lor privată și mediul familial să fie respectate în continuare”.

De ce a dispărut Charlene de Monaco din Monaco

Revenirea lui Charlene este cel mai recent pas dintr-o odisee de zece luni. Ea s-a îmbolnăvit pentru prima dată când se afla în Africa de Sud în luna mai, pentru ceea ce era planificat ca o scurtă vizită de 10 zile în țara ei de origine.

Cu toate acestea, complicațiile unei proceduri ORL anterioare au pus-o la pământ timp de șase luni. O serie de intervenții chirurgicale corective dureroase și o recidivă ulterioară i-au întârziat întoarcerea la Monaco până la sfârșitul anului 2021.

La întoarcere, Prințesa a dat semne de epuizare și a decis să solicite asistență medicală. Era clar că „se simțea rău și se simțea inconfortabil”, a declarat o sursă din palat pentru people.com.

De atunci, atât palatul, cât și prințesa au împărtășit în mod regulat actualizări despre recuperarea ei. Prințul Albert, precum și copiii lor au fost în contact zilnic cu Prințesa.

În timpul bolii și al recuperării, Prințesa a fost forțată să sărbătorească mai multe sărbători importante și ocazii în familie, inclusiv a zecea aniversare a nunții, ziua copiilor ei și propria ei zi de naștere, doar prin intermediul rețelelor de socializare.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton