Homepage  / Vedete / Vedete străine

Motivul pentru care Suri, fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise, nu și-a mai văzut tatăl de zece ani

Motivul pentru care Suri, fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise, nu și-a mai văzut tatăl de zece ani
14

de Andra Stana,

Suri Cruise, unicul copil al lui Tom Cruise și al lui Katie Holmes, se pregătește să dea la facultate. Cu toate acestea, celebrul ei tată nu va avea niciun cuvânt de spus cu privire la acest lucru. Ce relație este între starul din „Top Gun” și fiica sa de 16 ani.

Suri, fiica lui Katie Holmes, nu l-a mai văzut pe Tom Cruise de zece ani

Fiica lui Tom Cruise din mariajul cu Katie Holmes este astăzi o adolescentă în toată regula. Suri Cruise, în vârstă de 16 ani, a început deja să se înscrie la facultăți cu ajutorul mamei sale – dar celebrul tată al adolescentei, Tom Cruise, nu se implică deloc. Și asta pentru că actorul „nu are niciun rol” în viața copilului său.

Potrivit unei surse citate de Daily Mail, Suri și-ar dori să studieze moda la Universitatea Fordham din New York.

„Suri a început să aplice la câteva facultăți. Katie chiar își dorește să rămână în New York, ca să fie aproape una de cealaltă”, a dezvăluit sursa respectivă. „Katie este foarte mândră de ea, dar în același timp este și foarte protectivă”, a mai precizat sursa.

Suri, fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise, nu și-a mai văzut tatăl de zece aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

În ceea ce privește relația cu tatăl ei, cu actorul Tom Cruise, sursa a menționat că aceasta este, de fapt, „inexistentă”.

Suri nu știe nimic despre tatăl ei și nu a mai petrecut timp cu el de un deceniu. Suri nu merge să-i vadă filmele, iar el nu face parte din viața ei”, a mai precizat sursa respectivă, care a menționat că Tom Cruise s-a evaporat din viața fiicei sale în 2013, la un an de la divorțul de Holmes.

În ciuda faptului că nu au o relație, Tom Cruise o susține financiar pe Suri, potrivit sursei citate, care a meționat că acesta ar plăti 400.000 de dolari pe an până când Suri va împlini 18 ani. Se pare că, în urma divorțului de Katie Holmes, Tom a fost de acord să plătească toate cheltuielile lui Suri, inclusiv „cheltuielile medicale, dentare, de asigurare, de educație, de colegiu și alte costuri extracurriculare”.

„Tom și-a îndeplinit întotdeauna responsabilitățile atunci când vine vorba de obligațiile financiare față de Katie și Suri”, a declarat sursa pentru Daily Mail.

Katie Holmes a fost căsătorită cu actorul Tom Cruise între 2006 și 2012. Cei doi au împreună o fiică, Suri.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton