Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Motivul pentru care Robert Niță a ajuns la spital după participarea la „Survivor România” 2022

Motivul pentru care Robert Niță a ajuns la spital după participarea la „Survivor România” 2022
9

de Andra Stana,

Robert Niță a fost eliminat din competiția de la „Survivor România” 2022 în urmă cu câteva săptămâni. În timpul probelor, fostul Faimos a suferit o accidentare, în urma căreia nu a mai avut voie să participe la jocuri. Din nefericire, la întoarcerea în România, fostul fotbalist a ajuns pe masa de operație. Cum se simte acum fostul concurent de la Survivor România.

Robert Niță, la spital după participarea la Survivor România 2022

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor România, Robert Niță a fost eliminat din competiție după aproape o lună în Dominicană. Totul, după ce fostul fotbalist a suferit o accidentare pe traseu. Cu toate că a sperat să scape de probleme, la întoarcerea în România a fost nevoit să se opereze, scrie viva.ro.

Robert Niță, la spital după revenirea din Republica Dominicană. Fostul Faimos a decis să meargă la medic după ce a simțit dureri mari, în zona cervicală și lombară. Niță a trecut deja printr-o operație, iar acum se recuperează.

Robert Niță: „Pe dinafară par OK”

Robert Niță a recunoscut, că după ce a participat în showul de la Pro TV, a învățat să privească altfel lucrurile. El a dat de înțeles că numai la exterior pare să nu aibă nicio problemă. Cu toate acestea, problemele de sănătate și-au pus amprenta asupra lui. În ciuda acestora, el s-ar mai întoarce în junglă, dacă ar fi sănătos.

„Sunt ca femeile alea pe care le vezi în restaurant sau în discotecă, le duci acasă sau la hotel, dar dimineața, când le vezi nemachiate, o iei la fugă din cameră. Așa sunt și eu! Pe dinafară par OK.

Am avut probleme mari de sănătate, în zona cervicală, lombară și altele… Sunt în proces de tratament, de recuperare, deja am suferit o intervenție chirurgicală.

Dacă aș fi sănătos, m-aș duce ieri înapoi pentru că e o experiență senzațională. Mi-am schimbat principiile de viață în care credeam cu tărie!

Când ajungi acolo ți se schimbă tot, inclusiv percepția despre unele lucruri‘, a declarat Robert Niță de la Survivor România 2022 în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu’ de la GSP.

robert nitaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton