Homepage  / Vedete străine

Motivul real pentru care Will Smith l-a lovit pe Chris Rock. Ce s-a întâmplat în 2016

Motivul real pentru care Will Smith l-a lovit pe Chris Rock. Ce s-a întâmplat în 2016
8

de Roxana Mirea,

Will Smith și Chris Rock au fost protagoniștii unui moment care va rămâne în istoria Oscarurilor. Will l-a lovit pe Chris după ce acesta a făcut o glumă despre soția lui. Ei bine, se pare că relația tensionată dintre cei doi actori datează de câțiva ani, iar gluma de la Gala Premiilor Oscar 2022 a fost picătura care a umplut paharul pentru Will Smith.

De ce Will Smith era supărat pe Chris Rock

Will Smith a uimit spectatorii din întreaga lume în momentul în care l-a lovit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar 2022.

O sursă a declarat pentru People că relația tensionată dintre cei doi actori datează de câțiva, când Chris Rock, în vârstă de 57 de ani, a făcut o altă glumă despre Jada Pinkett Smith în timp ce a fost gazda Premiilor Oscar în anul 2016.

Când Chris a găzduit Oscarurile în 2016, Jada a boicotat din cauza mișcării #OscarsSoWhite”. În monologul său, el și-a bătut joc de ea, spunând că nu poate boicota ceva la care nu a fost invitată. Will era încă supărat din cauza asta”, a spsu sursa.

„Jada boicotând premiile Oscar este ca și cum eu aș boicota chiloții Rihannei. Nu am fost invitat”, a fost gluma pe care Chris Rock a făcut-o la acea vreme.

Will Smith și-a pierdut cumpătul când actorul de comedie a făcut o nouă glumă pe seama soției lui și a afecțiunii de care aceasta suferă.

Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock

După ce l-a lovit pe Chris Rock, Will Smith a fost desemnat câștigător la categoria „Cel mai bun actor într-un rol principal” pentru rolul din filmul „Regele Richard / King Richard”, în care l-a interpretat pe Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venis şi Serena Williams.

Gluma proastă care l-a scos din minți pe Will Smith la premiile Oscar 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În discursul său de mulțumire pentru premiu, actorul a omis să îi ceară scuze lui Chris Rock. Ulterior, Will i-a cerut public iertare lui Rock, publicând un mesaj pe pagina lui personală de Instagram.

Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Mi-am pierdut cumpătul și am greșit. Sunt jenat și acțiunile mele nu au indicat bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății”, a scris Will Smith.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton