Homepage  / Vedete / Vedete străine

Motivul sfâșietor pentru care Morgan Freeman a purtat o mănușă neagră la Premiile Oscar 2023

Motivul sfâșietor pentru care Morgan Freeman a purtat o mănușă neagră la Premiile Oscar 2023
4

de Andra Stana,

Morgan Freeman a fost prezentator duminică seară la gala premiilor Oscar 2023. Actorul de 85 de ani a atras atenția după ce s-a observat că purta o mănușă neagră pe mâna stângă. Iată care este motivul pentru care starul a ales acest accesoriu inedit.

Când a urcat pe scena de la premiile Oscar 2023 alături de Margot Robbie pentru a sărbători 100 de ani de existență a studiourilor Warner Brothers, actorul din „Shawshank Redemption” a fost văzut purtând o mănușă neagră, lungă până la cot.

În timp ce mulți au catalogat acest lucru ca fiind o simplă alegere de stil, există un motiv sfâșietor pentru care actorul a trebuit să poarte o mănușă la gala Oscar, scrie unilad.com.

Morgan Freeman și Margot Robbie, la gala Premiilor Oscar. De ce purta actorul o manusa neagraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Morgan Freeman, în vârstă de 85 de ani, a avut un grav accident de mașină în 2008, când mașina sa s-a răsturnat de mai multe ori pe o autostradă din Mississippi. Accidentul a fost aproape fatal și i-a lăsat mâna paralizată.

Un jurnalist local a declarat pentru The Guardian că paramedicii au fost nevoiți să folosească tăietori hidraulici pentru a-l elibera din vehicul, actorul fiind conștient și făcând glume cu salvatorii pe tot parcursul chinului său.

Deși echipele de intervenție au încercat să-l trateze pe Freeman la fața locului, rănile actorului din Gone Baby Gone au fost prea mari și a trebuit să fie transportat cu avionul la peste 160 de kilometri distanță, la un spital din Memphis.

La sosire, s-a descoperit că Freeman, atunci în vârstă de 71 de ani, avea mai multe oase rupte și a petrecut peste patru ore în sala de operație pentru a i se reface brațul. Actorul a rămas cu leziuni nervoase permanente și cu dureri insuportabile la umăr.

Incapabil să își miște mâna stângă, aceasta a început să se umfle și l-a determinat pe actor să poarte mănușa de compresie pentru a-și ușura simptomele.

Vorbind despre accidentarea sa în 2010 pentru revista People, Freeman a dezvăluit că accidentarea sa nu s-a mai ameliorat niciodată. „Dacă nu-ți miști mâna, se va umfla. Știi că îți miști mâna de un milion de ori pe zi?”, a declarat actorul.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton