Homepage  / Vedete / Vedete străine

Motivul surprinzător pentru care Regina Elisabeta a II-a a purtat un șal pe umeri în timpul ultimei sale apariții publice

Motivul surprinzător pentru care Regina Elisabeta a II-a a purtat un șal pe umeri în timpul ultimei sale apariții publice
13

de Andra Stana,

Regina Elisabeta a II-a a optat pentru un șal și un cardigan gri strălucitor pentru a se încălzi în timpul unui eveniment la care a participat în weekend. Suverana a renunțat la obișnuitele sale paltoane strălucitoare atunci când a participat la cel mai recent eveniment organizat în onoarea Jubileului său de Platină.

De ce Regina Elisabeta a II-a a purtat un șal în loc de haină

Regina a purtat duminică un șal gri în loc de haină la Royal Windsor Horse Show, cu ocazia sărbătoririi a Jubileului de platină. Și nu, nu a decis acest lucru dintr-un capriciu, scrie womanandhome.com.

Vestimentația aleasă de regină la „A Gallop Through History” i-a făcut pe mulți să șușotească. Oamenii au remarcat imediat alegerea neobișnuită a ținutei pentru un eveniment în aer liber.

În loc să poarte unul dintre paltoanele sale colorate cu care și-a obișnuit supușii, Majestatea Sa a optat pentru un șal mare gri și un cardigan asortat pentru a se încălzi pe toată durata spectacolului. Conform protocolului regal, nu este elegant să îți scoți hainele în public. Acesta este motivul pentru care doamnele sunt încurajate fie să renunțe complet la haină, fie să apeleze la un șal sau la o jachetă ușoară, decât să riște să se încălzească prea tare și să fie nevoite să își schimbe ținuta în fața celorlalți.

Regina Elisabeta a II-a s-a simțit bine la cursa de cai organizată duminică

Regina a purtat un șal gri strălucitor cu un cardigan asortat în ultima seară a Royal Windsor Horse Show de duminică. Apariția emoționantă marchează a doua ieșire publică a Majestății Sale în trei zile. Vinerea trecută, ea a participat la omagiul adus de Lady Louise Windsor prințului Philip.

Înainte de acest eveniment, Majestatea Sa, în vârstă de 96 de ani, nu mai fusese văzută în afara Castelului Windsor de la comemorarea prințului Philip la Westminster Abbey în luna martie. De asemenea, ea a lipsit de la deschiderea oficială a Parlamentului de săptămâna trecută. Atunci, absența a fost pusă pe seama unor „probleme episodice de mobilitate”.

Regina Elisabeta a-II-a 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cu toate acestea, regina s-a simțit suficient de bine pentru a asista la spectacolul „Un galop prin istorie”. Sursa citată scrie că la evenimentul ecvestru au participat 1.300 de artiști și 500 de cai.

Șeful statului a fost întâmpinat cu ovații din partea celor 5.000 de spectatori, înainte de a fi escortat de cel mai tânăr dintre copiii reginei, prințul Edward, până la loja regală. Majestatea Sa a folosit un baston pentru a se deplasa mai confortabil de la Range Rover-ul său până la locul stabilit.

Tom Cruise și Helen Mirren, printre invitații de la evenimentul ecvestru

La evenimentul extravagant au participat celebrități de primă mână, printre care Tom Cruise și Katherine Jenkins, precum și actrița laureată cu Oscar Helen Mirren.

Regina a zâmbit larg pe tot parcursul evenimentului, chiar și în timpul glumei făcută de comediantul Omid Djalili.

„Vă mulțumim că ne-ați ales pe noi în locul deschiderii de stat a Parlamentului”, a glumit el, determinând-o pe Elisabeta a II-a să dea din mână în semn de răspuns.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton