Homepage  / Vedete / Vedete străine

Motivul uluitor pentru care Penn Badgley a cerut mai puține scene intime în You, sezonul 4, de pe Netflix

Motivul uluitor pentru care Penn Badgley a cerut mai puține scene intime în You, sezonul 4, de pe Netflix
9

de Andra Stana,

Penn Badgley a dezvăluit că a avut o singură cerere specială pe platourile de filmare ale sezonului 4 din You. Protagonistul a cerut să aibă mai puține scene intime. Cum a reacționat creatoarea serialului de la Netflix.

Penn Badgley, motivul pentru care nu vrea să aibă multe scene intime în You, de pe Netflix

Din 2018, actorul este protagonistul serialului Netflix „You”, în traducere „Tu”. În acest thriller psihologic, ajuns deja la sezonul 4, Penn Badgley îi dă viață lui Joe Goldberg.

În primul sezon, el s-a îndrăgostit de Guinevere Beck (interpretată de Elizabeth Lail), iar în următoarele două sezoane, a trecut la Love Quinn (Victoria Pedretti). În prima parte a sezonului patru, el se implică romantic cu Kate (Charlotte Ritchie).

„You” Season 4 (2023)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În ciuda romantismului intens de pe ecran, în viața personală, Penn este îndrăgostit de soția sa, Domino Kirke, cu care s-a căsătorit în 2017.

„Este foarte important pentru mine”

Recent, în cadrul podcastului Podcrushed, fostul actor din Gossip Girl a explicat că cererea sa a pornit de la dorința sa de a rămâne fidel soției sale.

„Aceasta este de fapt o decizie pe care am luat-o înainte de a participa în acest proiect. Nu cred că am menționat-o vreodată în public”, a explicat Penn.

Este foarte important pentru mine. Fidelitatea în fiecare relație – și mai ales în căsnicia mea – este importantă pentru mine și am ajuns la un punct în care nu mai vreau să fac asta. Apoi, bineînțeles, înainte de a accepta serialul, se pune întrebarea: „Am o carieră dacă nu o fac?“. Adică, știi, gândește-te la fiecare rol principal masculin pe care l-ai iubit. Se sărută cu cineva? Fac mult mai mult decât atât? Chiar nu este dorința mea să o fac.”, a mai explicat protagonistul din „You/Tu”.

În ciuda îngrijorărilor sale, Penn Badgley a recunoscut că a nu avea deloc scene intime în You nu ar fi rezonabil, scrie glamour.co.uk. „Am semnat acest contract. Am semnat pentru acest serial. Știu ce am făcut”, a adăugat el.

„A apreciat franchețea mea”

Actorul de 36 de ani, care are un băiat împreună cu soția lui, a dezvăluit, de asemenea, că showrunnerul serialului „nici măcar nu a clipit“ atunci când i-a cerut mai puține scene intime pentru personajul său. Mai mult, Sera Gamble ar fi fost chiar fericită că și-a exprimat opinia. „A fost foarte bucuroasă că am fost atât de sincer”, a spus el. „A avut un răspuns foarte pozitiv. A apreciat franchețea mea și a apreciat că am fost și rezonabil și practic.”

Netflix difuzează în prezent prima parte a sezonului patru al serialului You, restul episoadelor urmând să fie difuzate pe 9 martie.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton