Homepage  / Cinema

„Mowgli: Legenda junglei”, noul film al lui Andy Serkis, are afiș, trailer și galerie foto

„Mowgli: Legenda junglei”, noul film al lui Andy Serkis, are afiș, trailer și galerie foto
16

de Redactia Tvmania

Netflix a lansat noul trailer pentru „Mowgli: Legenda junglei”, în regia lui Andy Serkis. Lansarea globală pe platforma de streaming va avea loc pe 7 decembrie 2018.

Mowgli_Vertical-Horizon_PRE_ROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Cunoscutul actor și regizor Andy Serkis reinventează capodopera lui Rudyard Kipling, în care un băiețel aflat între două lumi își acceptă destinul și devine o legendă. Mowgli (Rohan Chand) nu a aparținut niciodată sălbăticiei junglei și nici lumii civilizate a oamenilor. Acum el trebuie să treacă peste provocările specifice fiecărei lumi și să descopere unde ar trebui să se afle de fapt. Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Andy Serkis, Freida Pinto, Matthew Rhys și Naomie Harris fac parte din distribuția de excepție, alături de tânărul Rohan Chand, în această aventură emoționantă și spectaculoasă din punct de vedere vizual.

Lungmetrajul „Mowgli: Legenda junglei” va fi lansat într-un număr limitat de cinematografe începând cu 29 noiembrie, în Los Angeles, New York, San Francisco și Londra. Filmul va fi lansat la nivel global pe Netflix începând cu 7 decembrie și va avea o lansare extinsă în cinematografe din SUA și UK.

Puteți vedea trailer-ul aici:

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton