Homepage  / Vedete / Vedete străine

Mr. Big nu își face apariția în continuarea de la „Totul despre sex”

Mr. Big nu își face apariția în continuarea de la „Totul despre sex”

de Redactia Tvmania

Filmările la noua continuare „Totul despre sex”/„Sex and the City” încep în primăvara aceasta la New York, dar actrița Kim Catrall, interpreta Samanthei, nu este singura absență notabilă din serial: nici actorul Chris Noth, cel care îi dă viață lui Mr. Big, nu va juca în noua producție.

 

Potrivit Page Six, actorul nu e interesat să joace în continuarea „And Just Like That”, care le urmărește pe Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) și Miranda (Cynthia Nixon), ajunse acum la 50 de ani,  cum se descurcă cu viața lor amoroasă și cum duc mai departe prietenia lor.

 

Big și Carrie, care au avut o relație tumultoasă de-a lungul serialului original, se căsătoresc în cele din urmă, iar evenimentul este prezentat în primul film „Totul despre sex”, din 2008.

 

Producătorii sunt acum în negocieri și cu David Eigenberg, care l-a jucat pe Steve Brady, iubitul Mirandei și tatăl copilului ei, pentru a apărea în show.

 

Serialul „Totul despre sex”, care s-a terminat acum 17 ani, a fost creat de Darren Star după scenariul scriitoarei Candace Bushnell și s-a bucurat de o popularitate ieșită din comun, câștigând opt Globuri de Aur și șapte premii Emmy, de-a lungul celor șase sezoane, difuzate între 1998 și 2004.

 

Povestea celor patru prietene  – Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis), Miranda (Cynthia Nixon) și Samantha (Kim Catrall) – ne-a vrăjit atât prin umorul replicilor și al situațiilor, prin romantismul relațiilor de dragoste, dar și prin ținutele personajelor (pantofii Manolo Blahnik au devenit obiecte cult pentru împătimitele de modă).

 

Ulterior, producătorii au lansat și două lung-metraje: „Totul despre sex” (2008) și „Totul despre sex 2” (2010), iar despre o continuare a serialului se vorbește de ani buni.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton