Homepage  / Articole

Mulţi au fost, 8 concurenţi au mai rămas la „Vocea”

Mulţi au fost, 8 concurenţi au mai rămas la „Vocea”

de Redactia Tvmania

În ediţia „Vocea României” din 13 decembrie au urcat pe scenă toţi cei 12 cântăreţi rămaşi în concurs, iar fiecare antrenor a eliminat câte o persoană din echipa sa.

Invitaţii speciali au fost doi cântăreţi din trupa finlandeză Sunrise Avenue.

Ultimii opt concurenţi rămaşi în concurs (câte doi în echipa fiecărui antrenor) se confruntă din nou pe 16 decembrie. Doar patru dintre ei vor merge în marea finală din 26 decembrie.

Cine a fost eliminat, cine a rămas în concurs

Loredana a fost nevoită să aleagă între doi dintre concurenți din echipa sa, Alexandra Crăescu și Iulian Canaf, după ce publicul l-a salvat Dragoș Chircu. Loredana a spus că își va pune „un Canaf la cercel” și va merge cu el mai departe.

Echipa lui Marius Moga i-a spus adio Oanei Radu, după ce Cristian Sanda a fost ales de public să rămână în concurs. Moga a spus că toți concurenții lui vor fi ajutați, dar că merge mai departe cu Liviu.

Smiley a fost nevoit să aleagă între Cătălin Dobre și Anthony Icuagu, după ce Ștefan Stan a adunat cele mai multe voturi de la public și a scăpat de emoții. După multe minute de nehotărâre, Smiley l-a ales pe Cătălin Dobre.

Horia Brenciu a fost, de departe, cel mai emoționat jurat. După ce voturile publicului au salvat-o pe Iuliana Pușchilă de la „duel”, Horia a decis ca Daniel Max Dragomir să plece acasă, iar Irina să rămână în concurs.

Galerie foto cu concurenţii care au urcat pe scenă:

[imagebrowser id=466]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton