Homepage  / Vedete / Vedete străine

Murat Yıldırım a început filmările la pelicula „Scorpion”

Murat Yıldırım a început filmările la pelicula „Scorpion”
5

de Redactia Tvmania

Murat Yıldırım, protagonistul serialului „Regina nopţii” (care s-a terminat în martie la Pro 2), se află în prezent în Uzbekistan, unde filmează pelicula „Scorpion”. Filmul este regizat de Muhlisa Azizova, care a realizat „Oha”, o dramă apreciată la festivalurile de film europene. „Scorpion” este un thriller psihologic, care spune povestea plină de suspans a doi fraţi. Filmările au început în Buhara, Uzbekistan, şi vor continua în Maroc şi Rusia.

 

„Scorpion” este primul proiect internaţional al lui Murat, care până acum a jucat numai în seriale şi filme turceşti, anunţă izleyiciplatformu.com. În această perioadă el se bucură şi de sprijinul soţiei sale, actriţa de origine marocană, Imane Elbani, care a ales să-l însoţească în toate locaţiile unde vor avea loc filmările. Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2016, la nunta lor fiind prezentă şi Meryem Uzerli, partenera lui Murat din „Regina nopţii”.

„Regina nopţii” („Gecenin Kraliçesi”), care nu s-a bucurat de succes în ţara de origine, este cel mai recent proiect tv al lui Murat. După ce a jucat în acest serial, în 2016, actorul, care pe 13 aprilie va implini 39 de ani, s-a axat doar pe filme. Anul trecut a fost văzut pe marile ecrane din Turcia în pelicula de dragoste „Sonsuz Aşk” (în care i-a dat replica lui Fahriye Evcen, soţia lui Burak Özçivit), comedia romantică „İlk Öpücük”, în care a făcut pereche cu Özge Gürel, şi în drama „Ayla: The Daughter of War”, în care au mai jucat Çetin Tekindor şi Damla Sönmez. De asemenea, actorul a prezentat şi game-show-ul „Vrei să fii milionar?”, ediţia turcească.

 

 

muratIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton