Homepage  / Articole

Murat Yildirim din „Dragoste şi pedeapsă” e norocos!

Murat Yildirim din "Dragoste şi pedeapsă" e norocos!

de Redactia Tvmania

Murat Yildirim, interpretul lui Savaş din „Dragoste şi pedeapsă”, are o viaţă fericită de familie alături de Burçin Terzioğlu, care joacă în “Ezel”.

Murat Yildirim (32 de ani) este căsătorit cu Burçin Terzioğlu (actriţa de 31 de ani apare în serialul turcesc „Ezel”, difuzat de Kanal D în fiecare miercuri, de la 21.30) şi nu are o problemă cu faptul că împart aceeaşi meserie: „Ne înţelegem foarte bine. Amândoi întâmpinăm situaţii de genul … plecăm dimineaţa şi ne mai întoarcem peste 2 zile. Eu ştiu foarte bine ce sacrificii cere această meserie, ştiu ce se întâmplă pe platourile de filmare… şi ea ştie tot ce se întâmplă în viaţa mea, care îmi sunt problemele, bucuriile… din această cauză ne înţelegem foarte bine”.

Presa turcă scria că Murat Yildirim şi Burçin Terzioğlu au ajuns la un consens pentru a nu lăsa munca să le distrugă relaţia – nici unul dintre ei n-ar avea voie să urmărească scenele celuilalt de amor. „M-am amuzat foarte tare când am citit acest lucru în presă. Am crezut că este o glumă. Am aflat acest lucru odată cu voi (râde). Nici nu am vorbit de acest subiect şi nici nu avem o astfel de <<înţelegere>>. Dacă prin absurd am lua o astfel de decizie, de ce am face-o publică?”.

În ciuda programului încărcat, Murat Yildirim spune că încearcă să petreacă măcar o zi sau două pe săptămână cu soţia sa. „Se întâmplă uneori să nu avem nici o zi liberă, din păcate. Eu am filmări 5-6 zile pe săptămână, ea are norocul să lucreze doar patru zile, dar ajungem să ne vedem seara acasă de cele mai multe ori”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton