Homepage  / Știri / Vedete româneşti

Musty, prima reacție după eliminarea Mellinei de la Survivor România. Ce mesaj i-a transmis

Musty, prima reacție după eliminarea Mellinei de la Survivor România. Ce mesaj i-a transmis

de Redactia Tvmania

Mellina de la Survivor a fost eliminată! Războinica a părăsit competiția fenomen de la Kanal D! Mellina a fost o concurentă care a reușit să stârească controverse, astfel că după ce a fost eliminată din competiție, reacțiile nu au întârziat să apară.

Mellina este concurenta care a părăsit, duminică seara, competiție fenomen Survivor România 2021. Cântăreața a avut o relație apropiată cu Musty, cel care a părăsit acum ceva timp emisiunea de la Kanal D. Cei doi erau de nedespărțit, potrivit wowbiz.ro, iar după eliminarea lui Musty, războinicul a avut doar cuvinte de laudă la adresa colegei lui din competiție. 

” Este o poveste de dragoste, o iubesc din tot sufletul meu. Mamă, cât o iubesc! Dar ca pe o soră. Mellina pentru mine este o soră în plus. Nu știu de unde a scos lumea că e o dragoste, dar nu a fost așa.

Ea s-a simțit foarte protejată de mine, mai ales în partea de mâncare, să învețe multe lucruri de la mine. Ea s-a apropiat foarte tare de mine după aproape o lună.
La început nu prea mă înțelegeam cu ea. Ea se știe cu fratele meu de 17 ani. Mellina a simțit un sprijin din partea mea și eu chiar eram acolo pentru toți, care aveau nevoie de mine.

Eu am fost mereu acolo pentru ea. O s-o vreau în viața mea mereu, dar eu o simt ca pe o soră. Mie nu mi-a greșit cu nimic. Eu chiar o iubesc foarte mult, și pe Maria o iubesc..dar trebuie să ne echilibrăm ”, a declarat Musty, acum ceva timp, imediat cum a ajuns în România din Republica Domincană.

Acum, Musty o felicită pe Mellina, prietena lui, pentru parcursul de succes din emisiunea fenomen de la Kanal D. ”Hei, furnicuța. Ai dat tot și ești o mare Survivor. Bravo pentru tot parcursul tău”, a scris Musty, pe pagina lui de Instagram.

 

„După primul traseu la «Survivor», fiecare zi a fost bonus pentru mine. Tremur efectiv. Faptul că am ajuns până aici să fie dovada că orice om poate face orice în viața asta. Sunt o simplă cântăreață, dacă eu am putut să îndur această luptă grea, oricine poate orice. Vreau să zic că dacă am reușit să inspir un om prin ce am făcut aici, am devenit relevantă ca om. Asta încerc să fac și prin muzica mea. Le mulțumesc fiecăruia din echipa asta, am învățat de la fiecare o lecție. Dumnezeu a zis că mi-am învățat lecțiile. Las loc ca unul dintre Războinici să ajungă Survivor. Vă mulțumesc pentru această experiență. Furnicuța out!”, a spus ea.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton