Homepage  / Ultimul număr

Mutu revine la naţionala de fotbal pentru meciul România-Belarus

Mutu revine la naţionala de fotbal pentru meciul România-Belarus

de Redactia Tvmania

Din păcate, reconcilierea „Briliantului” cu selecţionerul Victor Piţurcă s-a petrecut prea târziu pentru naţionala României, care are şanse minime de a prinde barajul pentru Euro 2012.

„Tricolorii” vor juca al doilea lor meci oficial pe recent inaugurata Naţional Arena din Bucureşti, împotriva Belarusului, în penultima partidă din preliminariile Euro 2012, înainte de a se deplasa în Albania pentru a încheia încă o campanie ratată, pe 11 octombrie.

Vestea că Adrian Mutu (Cesena) şi Gabi Tamaş (W.B.A.) au fost iertaţi de Piţurcă după episodul fugii din catonament înainte de amicalul cu San Marino, din 10 august, e umbrită însă de dezamăgirea unui nou turneu final văzut la televizor. Asta dacă nu cumva Luxemburg bate Bosnia!…

Pentru a putea ajunge la baraj, elevii lui Piţurcă, aflaţi pe locul trei în grupa D, la patru puncte de Bosnia şi cinci de liderul Franţa, ar trebui să bată şi Belarus, şi Albania, ţinându-şi în acelaşi timp degetele încrucişate pentru Luxemburg.

Mai exact, Bosnia nu trebuie să ia mai mult de un punct din ultimele două confruntări, cu semi-profesioniştii amintiţi mai sus şi apoi cu Franţa.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton