Homepage  / Filme Online

„My Policeman”, film Amazon cu Harry Styles. Premieră, distribuție, trailer și tot ce știm până acum

„My Policeman”, film Amazon cu Harry Styles. Premieră, distribuție, trailer și tot ce știm până acum

de Roxana Mirea,

După lansarea albumului muzical „Harry's House”, Harry Styles se pregătește să își extindă CV-ul de actor cu următoarele titluri:  thriller-ul "Don't Worry Darling" și drama romantică de epocă "My Policeman". Acesta din urmă este o adaptare a romanului cu același nume din 2012 al lui Bethan Roberts. Cu Michael Grandage la cârmă în calitate de regizor, fostul membru One Direction va prelua rolul titular în film, iar Emma Corrin și David Dawson vor juca alături de el. Iată tot ce știm despre „My Policeman”, noul film al lui Harry Styles.

Povestea din „My Policeman”, noul film al lui Harry Styles

Deși anumite elemente ale adaptării cinematografice pot fi ușor diferite față de materialul sursă, filmul va urma în mare parte intriga cărții lui Roberts.

Cartea ” My Policeman” spune povestea unui polițist homosexual pe nume Tom (Harry Styles) și a triunghiului său amoros cu Marion (Emma Corrin) și Patrick (David Dawson). Plasată în orașul Brighton al anilor 1950, povestea de dragoste aparent perfectă a lui Tom și Marion este dată peste cap atunci când Patrick, un curator de muzeu, intră în viața lui Tom. Cei doi bărbați încep o aventură, dar își ascund dragostea de ochii lumii, deoarece homosexualitatea este încă ilegală în acest moment. Pentru a evita orice speculație, Tom și Marion se căsătoresc, în timp ce Marion și Patrick se înțeleg să îl împartă pe Tom. Cu toate acestea, lucrurile se complică din ce în ce mai mult.

Povestea are loc pe două planuri, odată în anii ’50 și apoi anii ’90.

„My Policeman” – Trailer

Amazon a lansat trailerul oficial al filmului „My Policeman” pe 15 iunie 2022. Din ceea ce dezvăluie trailerul, se pare că filmul va fi un rollercoaster emoțional pentru cei trei protagoniști.

Clipul se deschide cu Tom și Patrick în muzeu, privind o pictură, iar Tom este întrebat de către curator ce părere are despre tablou. Ceea ce pare a fi răspunsul său, servește și ca eufemism pentru dragoste. Explicația care urmează din partea lui Patrick este o analogie pentru emoțiile pe care le au unul față de celălalt, a iubirii interzise, iar el îl încurajează pe Tom să se lase cuprins de valurile acestor emoții, scrie collider.com.

Distribuția din „My Policeman”

„My Policeman” îi are în rolurile principale pe Harry Styles, Emma Corrin, David Dawson, Gina McKee, Linus Roache și Rupert Everett. Din distribuție mai fac parte Andrew Tiernan, Kadiff Kirwan, Jack Bandeira, Maddie Rice, Dora Davis, Tristan Sturrock și mulți alții în diverse roluri.

Harry Styles îl interpretează pe Tom Burgess, iar Linus Roache joacă rolul unui Tom mai în vârstă. Emma Corrin este Marion Taylor, iar Gina McKee joacă o Marion mai în vârstă. David Dawson în interpretează pe Patrick Hazlewood, iar Rupert Everett este un Patrick mai în vârstă.

Când are premiera „My Policeman”

„My Policeman” este un film original Amazon, care va fi lansat atât în cinematografe, cât și în format digital. Filmul are premiera pentru o lansare limitată în cinematografe pe 21 octombrie 2022, urmând să se lanseze pe Amazon Prime Video pe 4 noiembrie 2022.

Deși „My Policeman” nu este o poveste adevărată, Bethan Roberts a declarat într-un interviu din 2012 pentru The Guardian că s-a inspirat din evenimente reale atunci când a scris cartea. Roberts a dezvăluit că s-a inspirat din viața romancierului E.M. Forster, care a scris romane precum „Howards End” și „A Room With a View”. Relația sa pasională și neconvențională de 40 de ani cu un polițist pe nume Bob Buckingham și soția acestuia, May, a stat la baza romanului.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton