Homepage  / Vedete româneşti

Nadine a devenit studentă după ce a luat Bacalaureatul la 44 de ani. Ce facultate a decis să urmeze

Nadine a devenit studentă după ce a luat Bacalaureatul la 44 de ani. Ce facultate a decis să urmeze
7

de Roxana Mirea,

Nadine și-a dorit foarte mult să își termine studiile, așa că în această vară ea a susținut examenul de bacalaureat. Totuși, nu avrut să se oprească aici și după ce a trecut cu brio de Bac, vedeta a intrat și la facultate. Acum, Nadine este studentă la Psihologie, la o universitate din Statele Unite ale Americii.

Nadine a intrat la Facultatea de Psihologie

Fire ambițioasă, Nadine nu s-a lăsat doborâtă de niciun obstacol și și-a îndeplinit marea dorință, aceea de a-și continua studiile. La vârstă de 44 de ani, vedeta a susținut în această vară examenul de bacalaureat, pe care l-a trecut cu note mari. Ei bine, Nadine nu a vrut să se oprească aici, așa că s-a înscris la Facultatea de Psihologie, însă nu în România. Vedeta a fost acceptată la o universitate din Statele Unite ale Americii, într-un program de licență în Știința Psihologiei.

Prin asta mi-am îndeplinit două visuri mari: Visul de a termina liceul și a absolvi examenul de bacalaureat, și cel de al doilea, de a deveni studentă la Psihologie. Două visuri mari, pentru care am muncit vreme de cinci ani. Unde mai pui că pentru visul cu Bac-ul am făcut 9 ani de liceu… (Nu mai spun povestea cum am făcut eu liceul de două ori) Prima dată 4 ani, deoarece făceam liceul la vârsta naturală de liceu, și 5 ani a doua oară, deoarece legea îi obliga pe cei de la fără frecvență să facă 5 ani de școală. Am fost nevoită să fac la fără frecvență deoarece cei care au depășit nu știu câți ani de la vârsta liceului (parcă) nu au voie să facă școală la zi – eu aș fi făcut la zi, dar am fost recunoscătoare că pot face măcar la fără frecvență).

Așadar, am fost acceptată la o universitate din America într-un program de licență în Știința Psihologiei (Psychology/Undergraduate (Bachelor of Science) – în sistem online”, a scris Nadine pe blogul său.

Nadine-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Nadine face meditații la algebră

Nadine a dezvăluit și care sunt materiile pe care le studiază la facultate. Cursurile le-a început de pe 23 august, iar materiile pe care le studiază sunt: Engleză, Psihologie generală, Psihologie anormală, Psihologie ca disciplină și profesie, Matematică – Algebră. Vedeta consideră că, în ceea ce privește algebra, are diverse lacune, așa că s-a decis să facă meditații la această materie.

Pentru algebră mi-am luat un meditator din România, o bună prietenă care a venit pe lumea asta cu har în ale predării. Fac matematica și de două ori pe săptămână, deoarece eu am terminat liceul la uman și am diverse lacune. Aveam de ales între un program de Bachelor of Arts sau Bachelor of Science, in Psihologie. Bachelor of Arts fiind, într-un fel, latura umană, iar Bachelor of Science, latura reală a psihologiei. La Arts nu ai matematică, iar nivelul de studiu al psihologiei este unul mai general, în comparație cu Bachelor of Science, unde se pune accent pe cercetare și aprofundare.

La cum sunt eu în relație cu învățatul, evident că nu puteam alege decât ceva ce mă punea în situația de a sta cât mai mult cu nasul în cărți, dar și de a mă zbate cu matematica/statistica și probabilități”, a mai scris Nadine pe blogul ei.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton