Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Nadine, schimbare radicală după ce s-a mutat din România. Cu ce își umple timpul. „Facem de 4 ori pe săptămână”

Nadine, schimbare radicală după ce s-a mutat din România. Cu ce își umple timpul. „Facem de 4 ori pe săptămână”
6

de Redactia Tvmania,

Nadine are o poveste impresionantă. Vedeta a crescut într-un orfelinat, dar se bucură acum de o familie frumoasă, pe care și-a clădit-o alături de Dragoș Apostolescu. De o vreme, ea a luat o decizie radicală. Unde s-a mutat alături de familia sa și ce face de dragul fiului ei.

Nadine s-a mutat în Franța alături de familia ei și acum face eforturi ca să-și construiască o viață acolo. În acest moment, învățarea limbii franceze este prioritară.

De aceea, Nadine și fiul ei, Noah, iau cursuri de franceză de patru ori pe săptâmână, au început de la același nivel și împart același birou.

Atunci când a lăsat România în urmă, Nadine și-a luat soțul și copilul și a plecat să locuiască la o margine de pădurice, la câteva minute de mers cu mașina de primul oraș

„Pe proprietatea unde locuiesc se mai află un cal alb şi doi măgăruşi. De când mă trezesc şi până mă culc cântă tot soiul de păsărele în rest, linişte”, povestea ea pe blog, citată de unica.ro.

„Noah și cu mine, copilul meu de 12 ani, am început cursurile de franceză de la același nivel”

Acum, Nadine e hotărâtă să ducă povestea la alt nivel. „Noah și cu mine, copilul meu de 12 ani, am început cursurile de franceză de la același nivel; nivelul zero. Facem franceză de patru ori pe săptămână, fiecare lecție având o oră și jumătate. Ne facem lecțiile împreună, într-un birou împărțit în două; jumătate eu, jumătate el.

Scriu asta pentru a te încuraja să găsești ceva ce poți învăța alături de copilul tău sau, la fel de bine, alături de nepotul tău sau fratele mai mic. Contează enorm! Mai mult decât informația în sine contează conexiunea umană, parteneriatul cu o persoană pe care o percepem a fi semnificativă. O astfel de relaționare consolidează puii de oameni, le face viața mai ușoară și mai frumoasă. Îi face să se simtă în siguranță, iar asta îi ajută să își construiască un viitor echilibrat și de calitate.

Nu trebuie să faci 4 ședințe pe săptămână, poate fi o singură oră, iar acea oră va face minuni!”, mai declară ea.

Nadine, schimbare radicală după ce s-a mutat din România. Ce studiază alături de fiul săuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Nadine a scăpat, acum niște ani, de un mare viciu

Mutarea în Franța nu este singura schimbare prin care a trecut Nadine. Acum câțiva ani, ea a recunoscut că s-a luptat și cu dependența de alcool.

„Cei mai mulți oameni pe care îi cunosc au nevoie de afecțiune, dezalcoolizare, terapie, vacanță prelungită sau o reală conexiune umană. Mai toți umblă prin propriile vieți ca niște stafii. Au ajuns aici pentru că nu i-a învățat nimeni să investească în propria persoană. A investi în sine nu înseamnă haine scumpe, botox sau vacanțe exotice – investiția în sine înseamnă introspecție care, în timp, va duce la cunoaștere de sine“, mărturisea Nadine Voindrough pe o rețea de socializare.

Ea crede, astăzi, că alcoolul este ca un drog.

„Nu mai beau de câțiva ani, iar când o făceam, credeam că o fac pentru că îmi place. Detestam gustul alcoolului, însă iubeam felul în care îmi schimba realitatea. Nu știam cum să fac altfel. Azi știu. Toți în jurul meu beau ca pe ceva normal, însă acum știu că alcoolul nu este ceva normal.

Este un alt fel de drog care duce la o boală lungă și agonizantă. În terapie am aflat că beam pentru a anestezia la prima mână orice formă de emoție dureroasă. De aceea dacă îți este greu fără alcool, du-te și vorbește cu un terapeut – face minuni!“, mai declara Nadine.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton