Homepage  / Vedete străine

Naomi Campbell, prima fotografie alături de fiica sa: „Nu a fost adoptată, este copilul meu”

Naomi Campbell, prima fotografie alături de fiica sa: „Nu a fost adoptată, este copilul meu”

de Cătălina Matei,

După ce a surprins pe toată lumea anul trecut când a anunțat că a devenit mamă la 50 de ani, Naomi Campbell apare acum alături de fiica ei pe coperta reviste Vogue, ediția britanică. Cele două apar doar în poza de copertă, pictorialul din interior conținând doar poze cu celebru top-model.

Extrem de discretă în ce privește viața personală, top-modelul Naomi Campbell a devenit mama unei fetițe la vârsta de 50 de ani, în 2021. Atunci, anunțul a fost făcut prin intermediul unei fotografii în care apăreau picioarele bebelușului, publicată pe contul ei de Instagram.

„O mică binecuvântare m-a ales să îi fiu mamă”, a scris supermodelul britanic.

„Sunt atât de onorată să am în viaţa mea acest suflet delicat şi nu există cuvinte care să descrie legătura pe viaţă pe care o împărtăşesc acum cu îngeraşul meu”, se arăta în același mesaj. Între timp, poza cu pricina a dispărut d epe contul de Instagram al vedetei.

În interviul acordat revistei Vogue, ediția britanică, Naomi Campbell dezvăluie câteva detalii despre fiica ei, fără a dezvălui însă care este numele acesteia.

„Nu a fost adoptată, este copilul meu”, a declarat modelul pentru Vogue Marea Britanie, adăugând că multe persoane au ştiut la vremea respectivă că ea va deveni mamă.

„Pot să număr pe degetele de la o mână persoanele care ştiau că o voi avea”, a spus ea. „Dar ea este cea mai mare binecuvântare pe care mi-o puteam imagina. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”.

Cu toate că foarte puţine persoane ştiau despre planurile ei, Campbell a afirmat că a ştiut întotdeauna că într-o zi va fi mamă.

Naomi mai povestește în interviu că se bucură să retrăiască copilăria, să se joace şi să descopere „câte jucării noi grozave există în lume, şi păpuşi! Lucruri la care nici nu puteam visa”. „Tot ceea ce fac, fac pentru ea. Este complet altruist, nu-i aşa”, a declarat ea despre ipostaza de a fi mamă.

Deși pe copertă apare alături de fiica sa, în interiorul revistei Vogue Naomi Campbell a pozat și singură, cu ținute foarte sexy care îi pun în valoare silueta perfectă și o coafură afro voluminoasă.

Cine este tatăl fetiței lui Naomi Campbell

Potrivit presei mondene din Statele Unite, fetița top-modelului ar fi venit pe lume cu ajutorul unei mame-surogat, mai ales că Naomi nu a arătat niciodată că ar fi fost însărcinată.

În plus, nu a oferit nici indicii asupra identității tatălui copiului său ori dacă acesta se va implica în viața fetiței. Anul trecut, în apropierea datei nașterii copilului, tabloidele internaționale scriau că Naomi ar avea o relație cu un om de afaceri american, de mai bine de 18 luni. Ceam mai recentă relație cunoscută publicului larg a fost cea cu Liam Payne, care s-a sfârșit în 2019 după 4 luni.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton